BIO JE LJUBAVNIK NAJLEPŠIM ŽENAMA, A ONDA MU NEVINU VERENICU PREOTEO MARKO JARIĆ: Zbog 30 godina mlađe prekinuo CELIBAT

Slavni pevač koji se navodno zavetovao na celibat, ljubi mladu manekenku koja ima samo 26 godina i koja je mlađa i od njegove ćerke.

Ljubav
10:00h Autor:
BIO JE LJUBAVNIK NAJLEPŠIM ŽENAMA, A ONDA MU NEVINU VERENICU PREOTEO MARKO JARIĆ: Zbog 30 godina mlađe prekinuo CELIBAT
Foto: Profimedia

Slavni muzičar Leni Kravic nedavno je prvi put progovorio o veridbi svoje ćerke Zoe Kravic sa Čeningom Tatumom. Iako se svih ovih godina trudio da intimu sačuva samo za sebe, te je o porodici i ljubavnim krahovima retko kada pričao za medije, ovog puta nije mogao da sakrije uzbuđenje zbog svoje naslednice.

On je Zoinu veridbu prokomentarisao rečima: "Hej čoveče, to je život! Kada je tvoja porodica srećna, kada je tvoje dete srećno - sve je u redu. Blagosloven sam".

Osvrnuvši se na svoj predstojeći rođendan, u razgovoru sa ET, Kravic je rekao da se zbog posebnih trenutaka i proslava poput veridbe njegovog jedinog deteta oseća "izuzetno srećno i ispunjeno".

Leni Kravic
foto: STEFANO RELLANDINI / AFP / Profimedia

"Ne razmišljam o brojevima i vremenu", rekao je. "Osećam se bolje nego što sam se ikada osećao. Mentalno, duhovno, fizički... i zato mi je drago što sam još uvek ovde".

Kravic je inače u novembru prošle godine prvi put za Esquire govorio i o svom ljubavnom životu, krahovima, prevarama... i otkrio da li planira ponovo da se oženi.

"Neću te lagati", započeo je pevač o svom problemu da ostane veran u svojim romantičnim vezama, "premišljao sam se da li je ta osoba za mene, uvek sam mislio da je nešto drugo možda bolje... bilo je teško". Pevač priznaje da su mu bile potrebne godine da dođe do tačke u kojoj je postalo "bolje".

Ali sada kada je na boljem mestu, Kravic kaže da se još uvek nada da će se ponovo oženiti. "Želja je oduvek postojala, ali alati za to nisu... Dovoljno sam odrastao. Postao sam jači. Postao sam disciplinovaniji. Postao sam otvoreniji da to mogu da uradim. Ali to mi je bilo veoma teško da shvatim", objasnio je pevač koji je poslednjih meseci romantično povezivan sa Meksikankom Anom Paulom Valje, 26-godišnjom manekenkom koja je od njega mlađa čitavih 30 godina.

Leni Krevic
foto: Profimedia

Ipak, zvanične potvrde nije bilo, te nije poznato da li je pevač još uvek u odnosu sa njom ili ne. Doduše, kada su se pojavili navodi da je Kravic ponovo u vezi, to je bilo ogromno iznenađenje ako se uzmu u obzir njegove tvrdnje da je u celibatu. Godinama je tvrdio ovo praktikuje jer teži idealnoj ženi, idealnoj ljubavi i dok je ne nađe neće ulaziti u intimne odnose sa drugima.

Da li u pričama da se još uvek uzdržava od odnosa ima istine, ni to nije poznato, iako ovako nešto ne čudi ako se uzmu u obzir njegovi ljubavni krahovi.

Iako je ljubio brojne lepotice, dve žene bile su posebno važne u njegovom životu - Lisa Bonet, koja mu je i rodila ćerku Zoe i Adrijana Lima, koja je bila njegova poslednja ozbiljna veza.

Nažalost, upravo ta poslednja veza završila se tako što mu je slavni Srbin Marko Jarić slomio srce nakon što mu je zaveo bivšu verenicu. Par je bio u ozbiljnom odnosu i planirali su i venčanje, a onda je preko noći sve puklo. Lima se kasnije "smuvala" sa Jarićem, a Kravic je odlučio da bude u celibatu.

Marko Jarić, Adrijana Lima
foto: Profimedia

Miljenik žena bio je zaljubljen mnogo puta, ali ljubav koju je osećao prema svojoj prvoj i jedinoj supruzi Lisi Bonet, bila je nešto posebno, i sve preko toga činilo se da traži njenu kopiju.

Podsetimo, Lisa je 80-ih bila velika zvezda zahvaljujući ulozi najstarije ćerke u seriji "The Cosby Show", a mnogi su je muškarci smatrali najlepšom ženom na svetu. Među njima je bio i mladi muzičar Leni, koji je tada bio u ozbiljnoj vezi s Ming Si Lau, ćerkom jednog milionera, s kojom se verio na svoj 21. rođendan.

Ipak, njegovo oduševljenje Lisom razorilo je tu vezu jer je Leni, čak i pre nego što je upoznao glumicu, bio potpuno opčinjen njome.

"Ovo će biti moja supruga" rekao je kada ju je prvi put video. Kada su se Leni i Lisa napokon upoznali, iza pozornice nakon koncerta grupe New Edition, nije znao kako da joj priđe pa je samo izustio: "Sviđa mi se tvoja kosa".

"To je bio otrcani fazon, glupa izjava, jedna od najgorih u istoriji glupih izjava", napisao je Leni u memoarima.

Leni Krevic
foto: Profimedia

Lisa i Leni postali su bliski prijatelji i premda se duže vreme ništa među njima nije događalo u romantičnom smislu, pevač kaže kako je njegova verenica shvatila da je on potpuno opsednut Lisom i da njihova veza ne može uspeti.

Napokon, jedne večeri u studiju, Lisa je upitala Lenija može li da joj pokaže gde je kupatilo, a na putu do nje, Lisa se spotakla na žice gitare i, kao u filmovima, pala Leniju u zagrljaj. Počeli su strastveno da se ljube i ostalo je istorija.

"U tom se trenu sve promenilo. Počeli smo da se ljubimo. Te sam se večeri uselio u Lisinu spavaću sobu. Sudbina nas je odvela tamo. Sa svakim satom, naša je ljubav cvetala. Slutnja je postala proročanstvo. Proročanstvo je postalo ekstaza", prisetio se Leni svoje najveće ljubavi.

1 / 5 Foto: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par se venčao u Las Vegasu na Lisin dvadeseti rođendan, 1987. godine. 1993. Lisa i Leni su se razveli. Pevač je u knjizi opisao i kako su začeli ćerku Zoe na Bahamima.

"Ništa nam nije trebalo. Nije nam trebala odeća. Kupali smo se goli u okeanu. Vodili smo ljubav", napisao je.

Nažalost, brak se završio, a Lisa je kasnije našla sreću kraj mlađeg Džejsona Momoe koji je bio zaljubljen u nju od svoje 8. godine. Ipak, i ovaj odnos se završio, a danas je Lisa, baš kao i Leni - sama, piše Wanted.

No, par je nakon svih tih godina i bolnog razvoda ostao u bliskim odnosima i danas su dobri prijatelji, a da li će ikada ijedna druga žena sem Lise uspeti da postane "gospođa Kravic", ostaje da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs