NA PRAGU 7. DECENIJE IZGLEDA KAO BOG, A RAZLOG ZAŠTO JE U CELIBATU JE ŠOK ZA SEBE: Verenicu mu preoteo poznati SRBIN

Niko kao Leni Kravic ne zna da zagolica žensku maštu, što muzikom što svojim telom

Galerije
16:55h Autor:
1 / 7 Foto: Lenny Kravitz/YouTube / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Novi muzički spot Lenija Kravica izazvao je potpuni haus onaj momenat kada se pedesetdevetogodišnji pevač pojavio u njemu kao do majke rođen.

Potpuno go, sa cigaretom u ustima, dok je plesao u kupatilu, pevač je izazvao pravu euforiju i žene širom sveta se pitaju: "Kako je moguće, da muškarac na pragu 7. decenije izgleda tako dobro?!"

Leni Kravic je uvek bio pravi dasa, a o njegovom životu su se ispredale razne priče koje su prerastale u legende. Mada, dovoljno je reći da se zabavljao sa Madonom i Nikol Kidman, da je bio veren sa Adrianom Limom, a oženjen sa Lisom Bonet.

Leni Kravic
foto: Profimedia

Ali da krenemo iz početka:

Leni Kravic je sin producenta NBC vesti Si Kravica i glumice Roki Roker i od malena je bio predodređen za uspeh.

Brak Lenija Kravica

Muzičar je bio oženjen samo jednom i to za glumicu Lisu Bonet sa kojom je dobio jedino dete koje on ima, Zoi Kravic. Par se razveo 1993. godine, a Leni se nikad posle toga nije više ženio.

Njegovo poslednje javno pojavljivanje sa nekom ženom je 2018. godine sa manekenkom Barbarom Fijalo, ali je ta veza prekinuta nakon godinu dana zabavljanja.

Nakon toga se pričalo kako se zabavlja sa Hale Beri, ali ta veza nikad nije potvrđena.

Leni Kravic
foto: Profimedia

Sa Adrijanom Limom se zabavljao od 2001. godine pa sve do 2003. godine, kada su raskinuli, a za to vreme su bili i vereni. Manje od godinu dana nakon raskida, Adrijana se udala za Marka Jarića.

Zanimljivo je da je Adrijana godinama pričala kako je nevina i da će samo takva ući u brak, pa se pretpostavlja da ona i Leni nisu bili intimni u tom smislu.

Još jedan zanimljiv detalj vezan za Lenija je taj što je ostao u odličnim odnosima sa bivšom suprugom, čak i kada se ona preudala i rodila decu Džejsonu Mamoi. Leni je bio čest gost u njihovoj kući sve dok se par nije razveo.

Leni je godinama trvrdio da je u celibatu i da teži idealnoj ženi, idealnoj ljubavi i dok je ne nađe neće ulaziti u intimne odnose sa drugima. Međutim, svim njegovim obožavaocima ovo je bilo pomalo čudno imajući u vidu imidž seks simbola koji ovaj pevač ima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs