IMALA JE 14 GODINA KADA JU JE ODVEO U SPAVAĆU SOBU: Roditelji su je bukvalno PRODALI ELVISU, a on joj je radio GROZOTE

Šokantna je sama činjenica da je Prisila Prisli sa 14 godina išla u srednju školu dok je živela kod Elvisa, a sve je finansirao on

Ljubav
14:21h Autor:
IMALA JE 14 GODINA KADA JU JE ODVEO U SPAVAĆU SOBU: Roditelji su je bukvalno PRODALI ELVISU, a on joj je radio GROZOTE
Insert iz filma "Prisila", Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da ste čuli odraslu rok zvezdu kako 14-godišnju devojčicu moli da dođe u njegovu spavaću sobu, sigurno biste bili šokirani i pomislili da sa njim nešto ozbiljno nije uredu. I ne biste pogrešili.

E, tako je Elvis Prisli namamio svoju suprugu Prisilu u leto 1959. godine.

I od tog momenta situacija postaje još gora, a sve je prikazano u novom filmu režiserke Sofije Kopole.

U filmu "Prisila" vidimo kako Elvis pije tablete za regulisanje "gornjih" i "donjih" problema, što ga je kasnije dovelo i do smrti uslovljeno dugogodišnjim drogiranjem i to kada je napuno 42 godine.

Prisila Prisli
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ali kakav je to bio Elvis?

Prisila je oduvek tvrdila da ona i Elvis nisu imali seks dok je ona bila maloletna čak i kada je živela sama kod njega u njegovoj vili Grejslend.

"Bila sam iznenađena kada sam čujla da je Prislila iz Grejsladna išla u srednju školu! Nisam mogla da zamislim kako je to izgledalo," rekla je Sofija Kopola, režiserka i ćerka slavnog Frensisa Kopole koji je svojevremeno snimio film Kum.

Ali verovali ili ne upravo je očuh doveo Prisilu do Elvisa i ostavio je kod njega u kući kada je ona imala samo 14 godina.

Prisila Prisli
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Elvis je imao 24 godine kada je napravio veliku žurku na koju je došla Prisila. Kada mu je rekla da je tek napunila 14 godina, Elvis joj je odgovorio: "Pa ti si samo beba".

Uprkos tome, sledeći put kada su se videli rekao joj je: "Želim da budem sam s tobom Prisila," pa ju je odveo u sobu gde ju je dugo i strastveno ljubio. Prisila je priznala kako ju je skinuo i ljubio u krevetu u Grejslandu, ali da nisu išli do kraja.

Dokumentarni filmovi o rok zvezdi će kasnije pokazati i dokazati da je Elvis imao i druge žene i da su skoro sve bile u osetljivoj dobi od 14 godina.

"Privlačile su ga mlađe devojke, a za njega je 14 godina bilo magično doba," reći će Frensis Frobs koja se viđala sa rok zvezdom isto u dobi od 14 godina.

Elvis je bio planetarno popularna zvezda, a cena njegove slave je bila zavisnost od lekova, koje je često delio zajedno sa ljubavnicama.

Prisila Prisli
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Elvis je i Prisili davao lekove, ali su zajedno konzumirali i LSD.

Roditelji su dozvolili da se Prisila doseli kod Elvisa ali pod uslovom da završi srednju školu i da je Elvis oženi kada ona bude dovoljno stara.

U Grejslendu je bila okružena njegovom porodicom i odvojena od svoje. Malo po malo Elvis je promenio njen izgled, naterao je da koristi šminku, da nosi haljine za odrasle i promeni frizuru.

On bi kritikovao način na koji je hodala ili način na koji je govorila. U svojoj biografiji Prisila piše: "Kada sam uradila nešto što mu nije bilo po volji, bila bih ispravljena. Izuzetno je teško opustiti se pod takvom prismotrom."

Bili su zajedno sedam godina pre nego što su se venčali u Las Vegasu u maju 1967, malo pre Prisilinog 22. rođendana.

Prisila Prisli
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njihovo jedino dete, Liza Mari, rođena je devet meseci nakon venčanja, pošto je očigledno začeta kada su Elvis i Prisila prvi put vodili ljubav.

Ni brak ni očinstvo nisu sprečili rok zvezdu da se viđa sa drugim ženama.

Ono što se promenilo je to što se Prisila takođe zaljubila u druge muškarce, uključujući svog instruktora karatea Majka Stouna.

Početkom 1972. rekla je Elvisu da ga napušta i da se par razveo u oktobru 1973.godine.

Dok je bila živa, njihova ćerka Liza Mari se posvađala sa majkom jer nije htela da ovaj film izađe na svetlost dana. Razlog? Možda nije htela da svet zna kakav je zaista bio njen otac.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs