DOK JE ON PRED KAMERAMA PRIČAO KAKO JE NJIHOV BRAK JAK KAO STENA, ONA GA TAJNO VARALA: Glumac od blama nije ZNAO KUDA ĆE

Javna preljuba žene Kolina Firta dovela nas je u situaciju da žalimo dasu kakav je on. Zar je ovo moguće?

Ljubav
Autor:
DOK JE ON PRED KAMERAMA PRIČAO KAKO JE NJIHOV BRAK JAK KAO STENA, ONA GA TAJNO VARALA: Glumac od blama nije ZNAO KUDA ĆE
Foto: Profimedia

Kada je Kolin Firt video Liviju Đuđoli bilo je to kao na filmu - nije mogao ni da se pomeri. Za njega to je bila ljubav na prvi pogled. Zato možda nije ni mogao da vidi da ga žena vara.

Zato je pun ljubavi i sasvim naivno, pričao okolo pred tv kamerama kako je poverenje i vreme provedeno zajedno upravo ono zbog čega su on i Livija jedna duša, a dva tela gotovo 22 godine.

Kolin Firt, Livija Đuđoli
foto: Profimedia

A onda se desio skandal!

Livija i Kolin su prijavili policiji da ih uhodi i maltretira čovek koji im šalje poruke, pretnje, snimke i raznorazne stvari koje ih uznemiravaju.

Policija je saslušala muškarca, italijanskog novinara Marka Brankačija koji je izneo šokantne tvrdnje da Liviju poznaje od detinjstva, te da je ona spavala sa njim dok je bila u braku sa Kolinom!!!

Kolin Firt
foto: Profimedia

Livija u početku lagala da ne poznaje Marka, pričajuči kako je on uhodi i proganja. A onda je pokrenuta čitava istraga oko italijanskog novinara Marka, koja je pokazala da Livija laže, a da je Marko upravu.

Nakon toga Kolin je pokušavao da popravi brak, ali neke stvari nisu mogle da se poprave. Zato su odlučili da se razvedu nakon 22 godine braka i dvoje dece.

Kolin Firt
foto: Profimedia

Od 2019. godine pa do 2022. ništa se nije znalo o privatnom i ljubavnom životu Kolina Firta sve dok on na crveni tepih nije izveo Megi Kon, pisca i scenaristu.

Par se naime upoznao na setu krimi drame u kojoj je Kolin glumio i od tada se ne razvdajaju. Od ljubavi ne treba odustati, a to nam najviše objašnjava Kolin koji se ne libi da u 63. godini na crveni tepih dovede devojku držeći je za ruku.

Kolin Firt
foto: Jeffrey Mayer / Alamy / Alamy / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs