ŠUŠKA SE DA SU MERIL STRIP I NJEN MUŽ TAJNO RAZDVOJENI VEĆ 6 GODINA: Prošli mesec im je bila 45. godišnjica braka ali...

Jednom od najdugovečnijih brakova Holivuda je kako se spekuliše došao kraj, njih dvoje izgleda već par godina žive odvojene živote.

Ljubav
Autor:
ŠUŠKA SE DA SU MERIL STRIP I NJEN MUŽ TAJNO RAZDVOJENI VEĆ 6 GODINA: Prošli mesec im je bila 45. godišnjica braka ali...
Meril Strip se razvodi?, Foto: Profimedia

Meril Strip je istaknuta američka glumica koja je osvojila brojne nagrade i priznanja tokom svoje karijere. Rođena je 22. juna 1949. godine. Poznata je po svojoj izvanrednoj glumačkoj sposobnosti i širokom rasponu uloga koje je odigrala u različitim žanrovima.

Meril Strip
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je osvojila nekoliko Oskara i nominovana je za još više, čime je postavila rekorde u filmskoj industriji. Neki od njenih poznatih filmova uključuju "The Devil Wears Prada," "Sophie's Choice," "Mamma Mia!," "The Iron Lady," i mnoge druge.

Glumica je otkrila da su ona i njen suprug, vajar Don Gamer, zapravo već neko vreme razdvojeni.

„Don Gamer i Meril Strip su razdvojeni više od 6 godina, i iako će uvek brinuti jedno o drugom, izabrali su razdvojene živote“, rekao je predstavnik glumce u izjavi poslatoj Page Six i People ove nedelje.

Njima je 45. godišnjica braka bila prošlog meseca, glumičin brat ih je upoznao 1978. godine i venčali su se šest meseci kasnije.

U intervjuu objavljenom 2009. godine, zvezda filma „Đavo nosi Pradu“ rekla je da je ključ uspeha višedecenijskog braka davanje prostora jedno drugom.

Meril Strip
foto: Profimedia

„Često idem u pozorište“, rekla je za Independent. „Mog muža nije briga ako nikada ne ide u pozorište, ali ja ga ne grdim jer ne želi da ide u pozorište... mi smo drugačiji."

Iako njih dvoje nisu javno objavili svoj razlaz, Page Six je primetio da su poslednji put primećeni zajedno na dodeli Oskara 2018. godine, kada je Strip bila nominovana za najbolju glumicu za ulogu novinskog izdavača Ketrin Grem u filmu „The Post“.

Meril Strip
foto: Profimedia

Koliko joj znači Donova podrška, s kojim ima četvoro dece - sina Henrija i ćerku Mami, Grejs i Luizu - videlo se i 2012. godine, kada je Meril, osvojivši Oskara za najbolju žensku ulogu, svoj govor započela zahvaljujući suprugu.

"Prvo ću zahvaliti Donu, jer ako zahvalim suprugu tek na kraju, izrezaće ga iz govora onom muzikom kojom puštaju, a ja želim da se zna da sve što imam i što sam postigla u životu imam upravo zahvaljujući njemu."

Meril Strip
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

U mnogobrojnim intervjuima uvek bi naglašavala kako su oni samo normalan par i kako je srećna što je on toliko voli uprskos njenom karakteru i tome kakva ponekad zna da bude.

"Mislim da smo uspeli zato što je on čovek koji ne govori puno. Ja sam ta koja konstantno održava glasnoću u našem domu. On je taj koji pažljivo sluša, a potom se zatvara u svoju sobu kako bi radio. Isto tako, voli me upravo takvu kakva jesam - željnu i hiperaktivnu, pa čak i u ovim godinama."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs