ZBOG ZGODNOG TRENERA RASKINULA VERIDBU POSLE 10 GODINA LJUBAVI: Ivani Španović Srbi 1 stvar nisu OPROSTILI posle udaje

Kao bomba odjeknula je vest u našoj javnosti da se atletičarka Ivana Španović razvodi! Da li je u pitanju zaista krah ljubavi ili su po sredi samo nesuglasice?

Ljubav
21:31h Autor:
ZBOG ZGODNOG TRENERA RASKINULA VERIDBU POSLE 10 GODINA LJUBAVI: Ivani Španović Srbi 1 stvar nisu OPROSTILI posle udaje
Ivana Španović, Foto: Reuters

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović oborila je sve rekorde i nastavlja da piše nove stranice sportske istorije. I dok se svi dive njenim impresivnim rezultatima, sve je iznenadila vest da se razvodi i to posle svega dve godine braka. U prilog tome govori i činjenica da je na svom profilu na Instagramu vratila devojačko prezime, ali i da je obrisala sve zajedničke slike sa dojučerašnjim mužem.

Mada su svi pričali kako joj bračni život i te kako prija, te da nikad bolje nije izgledala, čini se da ljubavna idila sa personalnim trenerom i nutricionistom Markom Vuletom nije dugo potrajala.

Ivana Vuleta
foto: Printscreen/Instagram

Par se verio u septembru 2020. nakon godinu dana veze.

-Kad neko oslobodi dete u tebi i voli te divlje, znaš da si našao ono pravo – napisala je Ivana tada, uz fotografiju na kojoj je u Markovom zagrljaju, dok se na ruci sijao verenički prsten.

Ljubavna priča Ivana i Marka započela je pre nešto više od tri godine, nakon što je atketičarka raskinula veridbu sa bivšim partnerom Vladimirom Kumrićem sa kojim je bila u vezi čitavu deceniju.

Marko Vuleta
foto: PrintscreenInstagram/marko_fitt

Bivšeg verenika upoznala je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, ali slučajni susret u Zrenjaninu nakon ovog prestižnog sportskog nadmetanja je bio presudan. Kako joj se odmah dopao, atletičarka nije ništa prepuštala slučaju, već je načinila prvi korak. Već sutradan mu je pustila SMS. Vrlo brzo su otpočeli romasnu, uplovili u zajednički život, a potom je posle 5 godina ljubavi došla na red i veridba.

Ivana Španović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Međutim, umesto braka usledio je raskid. A onda je Marko ušao u njen život. Nova veza naše atletičarke je dospela u javnost u decembru 2019, tri meseca nakon što je priznala raskid veridbe.

-Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je Ivana tada za medije.

Ivana Vuleta
foto: PrintscreenInstagram/ivanaspanovic

Ivana Vuleta je svakako osoba koja izaziva nacionalni ponos. Nema osobe koja nije ostala zatečena njenim neverovatnim skokovima i zapaženim uspehom. Ali, Srbi su joj nešto gadno zamerili.

Naime, kada se udala za Marka Vuletu, Ivana je promenila prezime. Pa se tako od tog momenta na takmičenjima pojavljivala pod prezimenom Vuleta, umesto Španović sa kojim je osvojila bezbroj medalja. Sa druge strane, Ivana je kao i uvek ostala dosledna sebi i svojim principima, pa sada možemo samo da joj se divimo na odlučnosti i stavu.

Ivana je veliki ljubitelj tetovaža i ima ih po celom telu, mada je neke od njih uklonila. Svaka od njih ima neku simboliku. Prvu je navodno posvetila vereniku Vladimiru sa kojim je kasnije raskinula vezu.

Na leđima i ispod grudi su ispisani stihovi pesama Đorđa Balaševića. Napred je stih iz "Uspavanke za dečaka": Olujno je tamo gore, gde nas nije puno stiglo; a na leđima iz numere "Luzer": Ali kad dođem kući tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs