DALEKO OD SMERNE DAME BESPREKORNOG STILA: Evo kako je Kejt Midlton izgledala u momentu kada je zavela princa Vilijama

Kejt slovi za damu koja se besprekorno ponaša na svakom koraku i uvek je možemo videti u savršenom stajlingu, ali pre nekoliko godina nije bilo tako.

Ljubav
01:02h Autor:
DALEKO OD SMERNE DAME BESPREKORNOG STILA: Evo kako je Kejt Midlton izgledala u momentu kada je zavela princa Vilijama
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Skandali ne prestaju da tresu kraljevsku porodicu, dok se članovi čuvene dinatije ponašaju kao da se ništa ne dešava. Tako je i potpuno palo u zaborav kako je prinzeca Kejt Midton, inače buduća kraljica, izgleda u momentu kada se princ Vilijam zaljubio u nju. Iako su već dugo braku, koji ne prestaju da prate gasline o neverstvima, početak je bio vrlo zanimljiv.

Prestolonaslednik je prvo put zapasio Kejt kada je bila vrlo oskudno obučena u vrlo seksepilnom izdanju. Naime, učestvovala je na humanitarnoj modnoj reciji koju je organizovao nje koledž. Tokom studija se povremeno bavila manekenstvom, a ovim povodom je nosila crni donji veš i preko toga samo providnu haljinu.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

A ključni momenat na početku romanse Vilijama i Kejt uskoro bi trebalo da bude prikazan u novim epizodama serije „Kruna”, pošto su objavljene fotografije 21-godišnje glumice Meg Belami, koja igra mladu Kejt.

Prve scene prikazuju Meg kako nosi rekreaciju haljine bez naramenica sa tirkiznim ukrasima koju je dizajnirala Šarlot Tod, sa kosom u istim mekim, kovrdžavim talasima koje Kejt uvek voli da nosi.

Inače, priča se da je Vilijam platio 200 funti za kartu da sedne u prvi red modne revije sa prijateljima, gde je naglas prokomentarisao:

„Vau, Kejt je zgodna!“. To je navodno bio početak njihove ljubavne priče dok su od bliskih prijatelja postali ljubavni par. Haljina koju je Kejt nosila prodata je za neverovatnih 78.000 funti na aukciji nakon revije, koja je postala jedan od princezinih najpoznatijih modnih trenutaka.

1 / 5 Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs