"OVAKO ĆEŠ ZADRŽATI PRINCA": Kraljica Kamila Parker savetovala je Kejt Midlton kako da princa Vilijama odvede do oltara

Saveti zlata vredni za koje se veruje da su pomogli Kejt Midlton da dans bude jedna od članica kraljevske porodice.

Celebrities
Autor:
"OVAKO ĆEŠ ZADRŽATI PRINCA": Kraljica Kamila Parker savetovala je Kejt Midlton kako da princa Vilijama odvede do oltara
Šta je kraljica savetovala Kejt Midlton ?, Foto: Profimedia

Članovi kraljevskih porodica moraju poštovati brojnih pravila, od toga šta smeju a šta ne smeju obući za određene događaje. Veruje se da će "pridošlice", novi članovi koje britanski dvor smatra prikladnima dobiti ne samo obuku od dvorskih službenika nego i savete od samih članova porodice o poželjnom ponašanju.

Tako se veruje da je kraljica Elizabeta II., glavom i krunom, princezi Kejt Midlton davala privatne lekcije i smernice. A ako je za verovati hroničaru kraljevske porodice, piscu Robertu , Kamila Parker je takođe imala nekoliko saveta za Kejt, već tokom prvih dana njene romanse sa princem Vilijamom, dok su oboje bili na Uiverzitetu St Andrew.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Njen glavni savet bio je vrlo konkretan, mada nimalo lak za slediti: uskladiti svaki aspekt svog života sa Vilijamovim. Uh! U biografiji kraljevske porodice 'Battle of Brothers', Lacey je napisao: "Camila je poverila Kejt tajnu kako zadržati princa okupiranog prinčevskim obavezama: "Uskladi svoj raspored - pa, zapravo ceo svoj život - sa njegovim."

No očigledno je da je za Kejt bilo nemoguće da sledi ovaj savet jer je, kako Robert Lacey kaže, Vilijamov raspored bio "nemoguć" - čim su diplomirali, na njega su se obrušile brojne kraljevske dužnosti.

Prema njegovim rečima, Kejt je mogla samo sedeti kod kuće i gledati to - ali imala je "rezervni plan" u slučaju da Vilijam odustane. I tu Lacey postaje stvarno zločest...

Piše: "Dok je Kejtin srednjoročni do dugoročni cilj bio prilično jednostavan, odvesti Vilijama do oltara, u tom je trenutku morala osmisliti sopstvenu nezavisnu karijeru kao kamuflažu. To je bila stvar i privatne i javne taktike gospođe Kejt Midlton jer je naravno postojala i ta mogućnost mogućnost, da bude ostavljena!"

Kejt Midlton, Kamila Parker
foto: Profimedia

Nakon diplomiranja Kejt je radila u kompaniji svojih roditelja koja se bavi opremom i rekvizitima za zabave, a nakon toga je za britanski modni lanac Jigsaw kupovala modne dodatke. Ovu teoriju javnost nije podržala, a ideju da je Kejt gradila karijeru samo kako bi osigurala muža proglasila seksističkom.

Da li su ove Kamiline reči istinite ? Moglo bi se reći i da jesu obzirom da Kejt potpuno posvećeno stoji uz svog supruga prateći sve njegove aktivnosti i obaveze. Kamila je sa druge strane danas punopravna kraljica sa svim privilegijama koje idu uz to pa po rečima nekih medija odlično zna o čemu govori kada je u pitanju "lov" na princa, prenosi Radiosarajevo.ba

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs