NISAM MU BILA DOVOLJNA U KREVETU, 6 MESECI ME VARAO S MUŠKARCEM: Jedan znak bio mi je dovoljan da shvatim šta radi

Ispovest žene koju je muž prevario s muškarcem krije neverovatne detalje.

Ljubav
NISAM MU BILA DOVOLJNA U KREVETU, 6 MESECI ME VARAO S MUŠKARCEM: Jedan znak bio mi je dovoljan da shvatim šta radi
Foto: Shutterstock

Žena koja je otkrila da je muž vara s muškarcem, požalila se kolumnistkinji Deidre Sanders i zatražila savet, budući da on negira bilo kakvu vezu sa mušakrcima.

"Pre pet godina uhvatila sam svog supruga kako našem muškom čistaču prozora šalje golišave fotografije i proste poruke. Umesto izvinjenja, moj muž se nasmejao i rekao da je to samo šala. Ali nije mi bilo smešno. Na kraju je priznao da su bili u vezi šest meseci", otkrila je žena.

Ona dalje tvrdi kako je mislila da su ona i suprug srećni sve dok nije slučajno našla te poruke koje je slao svom tajnom ljubavniku.

telefon
foto: Shutterstock

"To me je jako potreslo. Što je još gore, okrivio je moju fibromijalgiju kao izgovor za svoju aferu. Kad je istina o njihovoj vezi izašla na videlo, prekinuo ju je i uverio me da želi samo mene. Oprostila sam mu, ali on od tada izbegava biti intiman sa mnom", požalila se žena.

"Insistira da nije homoseksualac"

Suprug je odbija kad god ona želi voditi ljubav, iako tvrdi da je uvek tu za nju.

"U retkim prilikama kada konačno vodimo ljubav, on ne može postići orgazam. Posetio je svog lekara, koji je rekao da je njegov problem psihički. Na koncu mi je suprug priznao da me više ne želi", otkrila je shrvana žena.

Ženina sumnja bila je sve intenzivnija, te je rešila da proveri suprugov telefon.

"Bilo je više prostih poruka između njega i različitih muškaraca, kao i jedne žene. Otrčala sam u garažu da to raščistim s njim. Opet mi je rekao da je to samo šala. To sve jako šteti mom zdravlju. Imam višak kilograma, depresivna sam i uzimam lekove. Rekla sam mužu da se želim iseliti, ali on stalno govori da me voli. Insistira da nije homoseksualac. Ne znam šta da radim", otkrila je nesretna žena.

Deidre je odgovorila:

"Bez obzira je li heteroseksualac, homoseksualac ili biseksualac, ne bi smeo varati, a nijedna veza ne može preživeti bez poverenja. Neki muškarci imaju poteškoće s erekcijom nakon afere jer se osećaju jako krivima.

No, suprug vam je rekao da ga više ne privlačite, što sugeriše drugi razlog. Nije u redu očekivati ​​da ostanete u braku u kojem nema intimnosti. Morate istražiti zašto on nastavlja s varanjem i možete li zaista krenuti napred. Terapija bi vam pomogla razotkriti šta se zapravo događa u vašem braku."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs