OSTAVIO SAM SUPRUGU I DECU ZBOG 20 GODINA MLAĐE LJUBAVNICE: Žestoko sam se pokajao i uvideo koliko su STARIJE ŽENE BOLJE

Ispovest muškarca koji je ostavio ženu i decu zbog 20 godina mlađe ljubavnice, svaki muškarac treba da pročita.

Ljubav
13:01h
OSTAVIO SAM SUPRUGU I DECU ZBOG 20 GODINA MLAĐE LJUBAVNICE: Žestoko sam se pokajao i uvideo koliko su STARIJE ŽENE BOLJE
Foto: Shutterstock

Sasvim je prirodno da su vam drugi ljudi privlačni dok ste u vezi, pa čak i i malo nevinog flertovanja verovatno bi moglo da se oprosti. S druge strane, većina bi to smatrala izdajom. A ako i dođe do raskida, obično ne prođe mnogo vremena pre nego što preljubnik shvati da, iako je trava možda izgledala zelenije, izbliza - nije tako bujna.

Ovo je slučaj koji je jedan čovek slomljenog srca otkrio nakon što je napustio ženu zbog mlađe žene. Deleći svoj problem na društvenim mrežama, 40-godišnji tata je objasnio da su on i njegova supruga bili zajedno u srednjoj školi i da su zajedno 25 godina. Imaju i dve male ćerke od pet i šest godina.

Priznao je da je poslednjih pet godina osećao da su još uvek zajedno po navici, pošto su tako dugo zajedno i ne znaju ništa drugačije. Ali umesto da razgovara sa svojom ženom i dugogodišnjom ljubavlju, on ju je prevario.

"Upoznao sam svoju sada devojku, koja ima 28 godina, na poslu. Lepa je i privlačna i mislio sam da je ona nova promena koju sam želeo. Umesto da raskinem sa svojom bivšom i uradim pravu stvar, prevario sam i bio sam uhvaćen".

"Moja žena je bila tako ljubazna kad je saznala, ali nije želela da više budemo zajedno. Ovo je bilo pre godinu dana i napustio sam našu kuću i iznajmio stan. Tek treba da pokrenemo brakorazvodni postupak i niko od nas nije pričao o tome."

Uz dvoje male dece, čovek je priznao da nije bio voljan da ubrza ovaj proces jer to nije neophodno. Međutim, to je izazvalo probleme između njega i njegove devojke.

"Moja devojka nije toliko srećna zbog ovoga, uglavnom zato što sam našu veliku kuću koja je prvobitno bila moja kuća, ostavio ženi i ćerkama. Nasledio sam je od bake i dede i trenutno vredi čitavo bogatstvo. Znači da je to moja porodična kuća i za mene jeste! Moja porodica živi tamo. Ali ona kaže da kada se razvedemo, moja žena nema pravo na kuću".

"Pre tri nedelje smo ostavljali ćerke kod njihove majke i moja devojka je krenula protiv mojih želja i počela da priča sa mojom ženom o kući. Moja supruga je bila zbunjena i rekla da je kuća njena i njene ćerke i pogledala me je sva zbunjena ali joj je devojka rekla da je to moja. I bilo je vreme da se krene dalje".

"Moja žena je tada rekla da ne treba da gura nos u tuđe poslove. Moja devojka se naljutila i rekla da je moja žena veštica koja je ogorčena jer je stara. Moja žena se nasmešila i rekla: ’Da li su tvoje godine tvoj jedi kvalitet? Pošto to neće potrajati', tada je rekla da bi 'radije imala 80 godina, nego bila 20-godišnja ti'".

"Nije bila ljuta ili ogorčena. Ni ona nije stara. Ona ima 40 godina, kao i ja. Jesam li toliko star naspram moje devojke? I ona je veoma lepa. Ne znam šta je moja devojka mislila. Osećao sam se tako postiđeno i ljuto na sebe. Moja devojka je bila nezrela i sramotna".

Čovek je tada priznao da mesecima nije bio srećan u svojoj vezi, ali ne može da se suoči sa prekidom jer bi to značilo da bi povredio svoju porodicu uzalud.

"Supruga me je nazvala i rekla da bi možda trebalo da počnemo da pričamo o razvodu, a ja sam se rasplakao čim smo prekinuli razgovor".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs