VIDELA SAM SE SA 164 MUŠKARCA U DVE GODINE DA BI NAŠLA MUŽA: Naučila sam važnu lekciju koju svaka žena treba da ZNA

Devojka koja se videla sa 164 muškarca da bi našla muža, podelila je svpje iskustvo na Rditu.

Ljubav
VIDELA SAM SE SA 164 MUŠKARCA U DVE GODINE DA BI NAŠLA MUŽA: Naučila sam važnu lekciju koju svaka žena treba da ZNA
Foto: Shutterstock

Devojka je na Redditu otkrila svoje zanimljivo iskustvo. Naime, kad je bila u 20-tima, imala je duge veze koje se nisu održale, stoga je požurila kako bi našla pravog. Prvi dejt bio je njen način da upozna što više muškaraca.

Kad je napunila 30 godina, odlučila je isprobati aplikacije za dejtove.

- Trudila sam se 150% i tretirala to kao posao. Bio je to dvogodišnji vrtlog ljubavi, požude, razočaranja, nade, frustracije, nesigurnosti, samopouzdanja i opće iscrpljenosti. Konačno, dejt broj 164 na kraju je postao moj muž. Beležila sam i sve datume izlazaka - ispričala je.

Par, Ljubav
foto: Shutterstock

Njena objava izazvala je razne komentare i pitanja, mnogima je dala savet.

- Što pre pitajte za dejt, nemojte se izgubiti u slanju poruka. A dobićete i bonus bodove ako za prvi dejt pitate na kreativan, ležeran način - ispričala je.

- I na dejtu postavljajte pitanja. Ne biste verovali koliko frajera ne pokazuje zanimanje da vas stvarno upozna. Osim toga, budite svesni svog govora tela. Nasmešite se, nagnite se, pravite izraze lica dok on ili ona govore, kako biste pokazali da slušate aktivno - savetuje.

Takođe, savetuje kratki prvi dejt, poput pića ili šetnje, a ne večere, ona može biti predugačka ako se ispostavi da nemate ništa zajedničko.

- Večere su prevelika obaveza - naglasila je.

Što se tiče stvari o kojima će se razgovarati na dejtu, predložila je kombinaciju zabavnih tema i dubljih razgovora.

I na kraju, ali ne manje važno, dajte do znanja gde ste sa svime, što mislite o dejtu, dajte kompliment. Ako vam je dobro, recite da ste uzbuđeni radi upoznavanja, možda napravite planove za sledeći dejt.

Predložite neki datum, neki vremenski okvir. Uvek možete izaći na drugi, duži dejt, jer ako kliknete, uštedeli ste vreme na čekanje.

- Dakle, prema mom iskustvu, najbolji je i najtaktičniji način za vremensko ograničenje to da unapred planirate. Možete reći da imate nešto s prijateljima u 19 sati, pa da može nešto kratko oko 17 sati i slično. Na taj način ćete planirati elegantno drugi dejt - savetuje.

Takođe je predložila nekoliko sjajnih načina da se izvučete s lošeg dejta.

- Nakon što se zahvalite na dejtu, recite da morate nešto završiti, kako biste dali dobar razlog na pristojan način - komentarisala je.

Zaljubljeni, Dejt, Momak, Devojka
foto: Shutterstock

Žena je takođe otkrila da nije neuobičajeno da se više nikad ne čujete s tom osobom. Naime, to što ste bili na dejtu ne znači da se ikada više morate čuti ili videti, razlog je očigledan, niste kliknuli i to je ok.

- Jedna stvar koja me jako iznenadila kad sam prvi put počela koristiti aplikacije za spojeve je ta da možeš s nekim voditi super razgovor, osećate se dobro, ali opet niste odbijeni i ništa posebno. I na koncu više nikada ni vi ni ta osobe ne nazove, odnosno nemate potrebu ostati u kontaktu. Pretpostavljam da je to bila obostrana ravnodušnost - objasnila je.

No, nemojte 'ghostati' nekog, odnosno ignorisati ga ako se javlja.

- Jednom sam išla s tipom na tri dejta i nakon toga me počeo 'ghostati', osjećala sam se užasno - setila se.

Otkriva da je ponekad potrebno puno sastanaka da se nađe prava osoba. No, ne treba odustati.

Dejt, Upoznavanje, Druženje
foto: Shuterstock

- Potrebno je puno rada da se pronađe prava osoba, posebno u današnjem okruženju aplikacija za dejtove. Na kraju sam pronašla ono što mi savršeno odgovara. Nadam se da ćete pronaći ili ste pronašli istu stvar na bilo koji način koji vam odgovara - iskrena je.

Smatra da je izreka - kad znaš, onda jednostavno znaš, živa istina - komentarisala je.

Tek kad je upoznala svog sadašnjeg supruga, shvatila je koliko je vremena provela s ljudima koji su očito bili krivi za nju, pokušavajući veze učiniti uspešnima.

Prisetila se prvih dejtova sa svojim sadašnjim suprugom.

- Bilo je tako drugačije od samog početka. Bilo je tako lako, sve se složilo samo od sebe. Kad sam ga upoznala, videla sam koliko stvari mogu biti drugačije. Na našem drugom dejtu rekao mi je da dugo nije bio ovako uzbuđen zbog nekoga. Razgovor je bio ležeran, oboje smo bili nevjerojatno uzbuđeni zbog toga. Iznenadilo me koliko je lako i jednostavno kad je sve kako treba - naglasila je.

Takođe je napravila popis pitanja koja treba razmotriti nakon spoja, kako biste shvatili kako se osećate.

Neka od važnih pitanja su: '⁠Kako se osećate zbog te osobe većinu vremena? Smatrate li da racionalizirate njegovo ili njeno ponašanje češće nego ne? Bojite li se postaviti određena pitanja ili se suočiti s određenim istinama iz straha da ne poremetite vezu? Biste li bodrili svoje buduće dete da bude u vezi kakvoj vi sada težite?'.

Na koncu je zaključila da je završila s najboljom osobom, za nju.

- On je emotivno zreo, fantastičan je slušatelj. Od samih je početaka u učinio da se osećam sigurno, da se otvorim i podelim svoje misli za koje inače treba više vremena. Bio je ljubazan i pokazao je da bi učinio sve za ljude koje voli. Bio je empatičan i mudar te smo se ujedno dobro zabavljali, glupirali, a i fizička je veza bila odlična. Na koncu smo shvatili da imamo iste želje za budućnost, - zaključila je, piše The Mirror.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs