OBOŽAVALA JE PRELJUBNIKA KOJI JU JE VARAO SA PO*NO ZVEZDOM: Kada se napokon udala za PRAVOG MUŠKARCA, Bog je opet KAZNIO

Niko nije imao burniju ljubavnu priču od Sandre Bulok, žene koja ima sve osim ljubavi

Ljubav
Autor:
OBOŽAVALA JE PRELJUBNIKA KOJI JU JE VARAO SA PO*NO ZVEZDOM: Kada se napokon udala za PRAVOG MUŠKARCA, Bog je opet KAZNIO
Foto: LESE/stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sandra Bulok viđena je prvi put nakon smrti svog supruga Brajana Rendala koji je preminuo od posledica neizlečive bolesti - amiotrofične laterlane skleroze.

Par nije imao zajedničku decu, ali je Sandra usvojila dvoje dece - sina Luisa (13) i ćerku Lejlu, a Brajan ima odraslu ćerku Skajler iz prethodne veze.

U Holivudu se šuškalo kako su njih dvoje neverovatno zaljubljeni i srećni, a šok je došao u vidu saopštenja da je Brajan Premuno na pragu šezdesete, jer niko nije znao da je on bolestan.

Sanda je godinama odbijala nove projekte, sve pod parolom da želi da se posveti deci i porodici, a niko nije to njeno odsustvo povezao sa mogućom bolešću njenog muža.

Brajan je živeo 3 godine od kako mu je uspostavljena dijagnoza.

Sandra Bulok
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako su se upoznali Sandra i Brajan?

Glumica je Brajana angažovala da fotografiše rođendan njenog sina i tako je nastala ljubavna bajka. Sandra ga je opisala kao "sveca" nakon što mu je rekla da namerava da usvoji još jedno dete, a on je to sve prihvatio iako nisu bili dugo u vezi.

"Rekla sam mu da donosim još jedno dete iz Toronta, a on je bio tako srećan. Bio je srećan što je pored mene," ispričala je Sandra.

"Ja se ne slažem uvek sa njim i on se ne slaže uvek sa mnom, ali on je pravi otac, pravi primer mojoj deci."

1 / 9 Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre Brajana, Sandra je imala samo neuspehe u ljubavnom životu. Ono što se njoj desilo, malo koja žena bi preživela.

Malo ko zna da je bila verena sa Tejtom Donovanom, zatim da je bila u vezi sa fudbalerom Trojom Ejkmanom, sa Metju Mekonahijem i Rajanom Goslingom.

Rajana Goslinga upoznala je dok su snimali film "Ubistvo po brojevima", a veza je planula iako je Sandra bila starija od Rajana 16 godina. Par se razdvojio godinama kasnije, a sve zbog ogromne medijske pažnje koja im nije išla na ruku.

Posle Goslinga, Sandra pravi ogromnu grešku kada se 2005. godine udaje za motociklistu Džesija Džejmsona koji ju je javno prevario sa devojkom koja je u javnosti poznata kao tatu majstor.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Pričalo se i da ju je Džeis varao sa porno glumicom Mišel Makgi, a on je javno istupio i rekao : "Da, varao sam svoju ženu".

Ponižena i uništena, Sandra odlučuje da započne život bez muškaraca. Odlučuje se da usvoji sina, a potom na njegov rođendan dolazi Brajan koji joj ulepšava život. Međutim, na žalost, njena bajka ne traje dugo. Par godina par je uživao u ljubavi, a onda se Brajan razboleo od neizlečive bolesti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs