EVO KAKO IZGLEDA RASKID ČOVEKA NA PRAGU 60e I DEVOJKE OD 26 GODINA: Svi su mu se smejali, a on je napravio SRAMAN POTEZ

Vensan Kasel i Tina Kunaki bili su par koji je prkosio svima, a onda se desio raskid

Ljubav
08:48h Autor:
EVO KAKO IZGLEDA RASKID ČOVEKA NA PRAGU 60e I DEVOJKE OD 26 GODINA: Svi su mu se smejali, a on je napravio SRAMAN POTEZ
Kako je Vensan Kasel raskinuo sa Tinom Kunaki?, Foto: Profimedia

Vensan Kasel je uspeo još jednom: Kada je ostavio najlepšu ženu od svih, našao je duplo mlađu i prelepu manekenku Tinu Kunaki. I ne samo da ju je našao, nego ju je i oženio!

Kada su se pojavljivali na svečanim događajima, seksualna energija među njima bila je toliko jaka da su im zavidili svi. Vensanu su oprostili što je ostavio ženu poput Monike, zbog mlade Tine. A onda se sve srušilo!

Tina Kunaki, Vensan Kasel
foto: Profimedia

Mnogi kažu da Tina nije ni znala šta joj se sprema, te da je Vensanu samo dojadilo da pored sebe ima klinku koja dane provodi po revijama, jureći posao za poslom dok je kod kuće imala bebu.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Za razliku od Tine, Monika je dugo odbijala da rodi decu, a onaj momenat kada je rodila ćerke - karijeru je stavila u drugi plan.

Izgleda da je sve to stiglo Kasela, pa je odlučio da stavi tačku na brak sa mladom Tinom Kunaki. Priča se da je prvo obrisao sve zajedničke slike sa Instagrama, a potom svojoj mladoj ženi rekao da se razvode.

Prijatelji mlade mankenke kažu da je ona bila očajna, da nije verovala šta ju je snašlo, ali Vensan je bio nepokolebljiv.

I dok se danas spekuliše da ima novu ljubav, on dane provodi uglavnom snimajući nove filmove za koje se veruje da će biti blokbasteri!

1 / 6 Foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A kako se Vensan razveo od Monike?

Vensan je 1996. godine, na snimanju filma "Apartman" upoznao italijansku glumicu Moniku Beluči. Dok su nju zvali "anđelom" on je oko sebe širio auru čistog "đavola".

Svima je bilo jasno da je hemija među njima previše jaka, da bi sve brzo bilo zaboravljeno. Par je stupio u brak 1991. godine, a nekoliko godina kasnije snimili su par veoma uspešnih filmova.

2004. godine dobijaju prvu ćerku, a par godina kasnije i drugu.

Ali, onda se dešava preokret. Monika i Vensan počeli su da žive u odvojenim kućama, na odvojenim mestima, dok prvom prilikom Vensan nije našao zamenu za slavnu Moniku.

Prvo stižu glasine da se par razveo bez pompe i skandala. Monika je prihvatila razvod kao što prihvata i starenje - mirno i dostojanstveno.

A onda je Vensan svetu predstavio svoju 30 godina mlađu ženu Tinu Kunaki uz koju se preporodio.

Ali ne zadugo... I dok on danas živi kao sveže razveden čovek, Monika uživa u ljubavi sa Timom Bartonom.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs