SVAKU DAMU JE ŠARMIRAO, ONA SLEPO VEROVALA U NJEGOVU VERNOST: Žena premijera Kanade 1 potezom odala tajnu RASPADA BRAKA

Svi svetski mediji bruje o razvodu Džastina i Sofi Trudo, pokušavajući da saznaju zašto je došlo do kraha ljubavi!

Ljubav
Autor:
SVAKU DAMU JE ŠARMIRAO, ONA SLEPO VEROVALA U NJEGOVU VERNOST: Žena premijera Kanade 1 potezom odala tajnu RASPADA BRAKA
Foto: Profimedia

Svu su verovali da je, uprkos brojnim izazovima, njihova ljubav večna, a onda je sve iznenadila vest da se kanadski premijer Džastin Trudo i njegova supruga Sofi razvode posle 18 godina braka!

Svetski političar, koji sa ponosnom nosi titulu jednog od najpoželjnijih frajera odlučio je da stavi tačku na brak, u dogovoru sa ženom.

Naime, ni Sofi, a ni Džastin nisu obelodanili razloge rastanka, kako pišu strani mediji. A zvanični predstavnik za "Daily Mail" rekao je da se pre javnog saopštenja o razvodu Sofi iselila iz rezidencije u Otavi.

Džastin Trudo
foto: Profimedia

"Postarali su se da reše sve pravne i etičke tačke njihovog odnosa. Bez obzira na razvod ostali su bliski, Sofi i premijer su fokusirani da zajedno vaspitaju i odgajaju decu. Biće zajedno na odmoru početkom sledeće nedelje", rečeno je za "Daily Mail".

Neodoljiv šarmer

Otkad se pojavio na svetskoj političkoj sceni, kanadski premijer Džastin Trudo važi za jednog od najprivlačnijih zvaničnika, koji svoje sagovornike razoružava šarmom i lepim osmehom.

Džastin Trudo
foto: Profimedia

Svojevremeno, prilikom posete britanskog para, mnogi su na fotografijama primetili da Kejt Midlton nije odolela šarmu Trudoa. Čak je kraljica Elizabeta bila vidno oduševljena prvim čovekom kanadske vlade. Iako je navikla da se susreće sa mnogim lepotanima iz sveta filma, Ema Votson je takođe bila očarana Trudoom.

Čini se da ni ozbiljni sastanci ni kopredsedavanje u instituciji poput Ujedinjenih nacija ne mogu da umanje utisak koji Trido ostavlja na sagovornike.

1 / 6 Foto: Profimedia

Tako je jordanska kraljica Ranija, koja važi za jednu od najlepših žena u politici, bila veoma predusretljiva i otvorena za priču sa kanadskim premijerom.

A iako se mislilo da bračnu idilu sa suprugom Sofi ništa ne bože da poremeti - poznati par je objavio da se razvodi!

Zanimljiva ljubavna priča

Čim je upoznala Džastina, rekla je kako je odmah osetila snažnu hemiju. Prvi put ga je srela dok su oboje odrastali u Montrealu, gde je bila školski drug Džastionovog mlađeg brata Majkla.

Sofi Trudo, Džastin Trudo
foto: Profimedia

"Šalili smo se, smejali, privlačnost je definitivno postojala. Sama sam sebi rekla kako je to neko koga moram ozbiljno doživeti", komentarisala je.

Dva dana nakon njihovog susreta poslala mu je mejl, ali on je bio u fazi kada ga "ozbiljna veza nije zanimala" te joj nije odgovorio.

Na sreću za njega, par se ponovno sreo tog leta, a Džastin ju je pozvao na sastanak. Otišli su u afganistanski restoran gde su na karaoke večeri pevali Eltona Džona i Bitlse, ludo se zabavljajući.

Trudo je kasnije rekao kako je već tu večer bio sasvim siguran da je Sofi "ona prava".

"Prvo i prvenstveno, videli ste slike. Ona je apsolutno prekrasna. Ali, ona je neverovatan spoj dragosti, relanosti i inteligencije koji je drži strogo prizemljenu, s istaknutim vrednostima koje su vredne divljenja", rekao je.

Džastin Trudo
foto: AP / Adrian Wyld

Na kraju prvog sastanka navodno joj je rekao "I bilo je vreme da se pojaviš. Prošle su 32 godine i mislio sam da se nikad nećeš pojaviti. Čekao sam te celi život, i znam da si ti ta!".

Par se venčao u maju 2005, na ceremoniji koju su svi kasnije opisali kao slatko i pristojno venčanje iz bajke. Ona je tada imala 30 godina, i iste godine kad su se venčali i bila je spremna da ga prati na njegovom političkom putu.

Danas imaju troje dece: Ksavijera Džejmsa (2007), Elu-Grejs Margaret (2009), i Hadrijena Gregorija (2014).

Džastin je zvanično položio zakletvu kao premijer Kanade novembra 2015. godine. Nakon završetka izbora Sofi je izjavila kako nadalje preferira prezime "Grégoire-Trudeau". Po zakonu u Kvebeku, gde je rođena, supruga zadržava svoj devojačko prezime u braku, ali je ona ipak dodala svom prezimenu i prezime muža od marta 2016. godine.

Sofi Trudo, Džastin Trudo
foto: Profimedia

Ipak joj je bio neveran?

U intervjuu za "GlobalNews.ca" osvrnula se na pitanje o prevari u braku: "Ako pitate šta se događa u našim životima, ja neću reći da li se nešto dogodilo ili se nije dogodilo, kao da bismo na tako nešto odgovorili", zastala je i nastavila: "Samo ću reći da nijedan brak nije lak. Ponosna sam što smo imali poteškoća i što smo ostali atuentični. Mi želimo istinu. Želimo da rastemo kao individue i da budemo što duže možemo. Drago mi je da smo prošli kroz to".

Ko je zapravo, Sofi?

Diplomirala je komunikacije na prestižnom Univerzitetu MekGil u Montrealu. Nakon završetka fakulteta pronašla je posao na lokalnoj TV stanici, a uskoro je postala novinarka najpopularnijeg zabavnog programa u Kanadi, eTalka.

Otvoreno je govorila o tome kako se u mladoj dobi borila sa bulimijom, kao i kako su joj roditelji pomogli da se izvuče iz toga.

Sofi tečno govori francuski, engleski i španski jezik. Ona je postala i sertifikovani instruktor joge 2012. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs