"VREME JE DA TI POŽELIM LAKU NOĆ": Ovako je fatalna lepotica otkačila najvećeg šmekera, smuvao je pomoću 4 ključne reči

Holivudski par uživa u svojoj ljubavi kao prvog dana, razlika u godinama im ne može ništa

Ljubav
13:57h Autor:
"VREME JE DA TI POŽELIM LAKU NOĆ": Ovako je fatalna lepotica otkačila najvećeg šmekera, smuvao je pomoću 4 ključne reči
Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns, Foto: Jacson / Splash / Profimedia

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas, jedan od najpoznatijih i najuticajnijih bračnih parova na svetskoj javnoj sceni, dele neobičan datum rođenja - oba su rođeni 25. septembra, mada je godina različita, ona 1969, a on 1944. Njihov brak je doživeo mnoge turbulentne trenutke, ali slike koje su nedavno zabeležene u Portofinu otkrivaju da su nakon tih oluja pronašli mir.

Ketrin Zita, Majkl Daglas
foto: Tina Korhonen / Avalon / Profimedia

Sve je počelo kada je Majkl Daglas u filmu "The Mask of Zorro" 1998. godine primetio Ketrin Zitu Džouns u ulozi Elene Montero. Odlučio je da je upozna, pa je tokom promocije svog filma "A Perfect Murder" na Deauville Film Festivalu organizovao susret sa njom. Kako je sam ispričao 2016. godine, pristupio joj je sa gospodstvom i hrabrošću, izgovarajući reči: "Znaš, biću otac tvoje dece." Međutim, njegovim rečima ona nije bila impresionirana, rekavši mu: "Mnogo sam čula o tebi, i videla sam mnogo o tebi, i mislim da je vreme da ti poželim laku noć."

Ketrin Zita Džons, Majkl Daglas
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

On nije odustajao pa joj je poslao cveće na snimanju narednog filma, ona i danas čuva čestitku. U intervjuu za Access Hollywood 2019. Ketrin Zita Džouns rekla je prisećajući se prvog sastanka: "Znate šta je najgore? Bio je u pravu" (smeh).

Ketrin Zita Džouns, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Ipak, ta nesvakidašnja početna scena nije bila prepreka za dalju ljubavnu priču, koja je kasnije prerasla u jedan od najzapaženijih i dugotrajnih brakova u svetu slavnih. Ketrin i Majkl su kroz sve izazove i uspone svoje veze zajedno prošli.

Venčali su se 2020. u hotelu Plaza u Njujorku. Gosti su bili Goldi Hon, Bred Pit, Tom Henks, Vupi Goldberg i Entoni Hopkins. Ketrin je nosila venčanicu Christian Lacroix i haljinu koju je dizajnirao Dejvid Emanuel.

Jasno je da u svetu slavnih nema para koji je toliko dobro poznat i istovremeno inspirativan kao ovaj. Njihova ljubavna priča, koja se isplela sredinom 90-ih, dosegnula je vrhunac 1999. godine kada su se verili.

Majkl Daglas, Ketrin Zita-Džouns
foto: EPA / Mike Nelson

Sedam godina kasnije, u avgustu 2000. godine stiglo je njihovo prvo blago, sin Dilan, koji je imao samo tri meseca kada su jedno drugom rekli sudbonosno "da" pred oltarom.

U njihovom braku, kroz godine, osnovna tajna uspeha bila je jednostavna - uvek im je bilo zabavno jedno pred drugim. Ova iskusna glumica, u intervjuu za WSJ 2021. godine, otkrila je da je to ključ koji im je omogućio da izgrade snažan i hramoničan odnos. Međutim, kako to često biva u životu i vezama, nisu izostale i krize.

2013. godine su se privremeno razišli kako bi razmislili o tome kako da nastave zajedno. Uz snažnu odlučnost i međusobno razumevanje, konačno su prevazišli sve izazove.

1 / 12 Foto: Profimedia

"Problem u ovom poslu je što je sve tako javno. Volim Ketrin više nego ikada pre. I nadam se da je osećaj obostran. Rešili smo stvari - ako oba partnera žele da nešto reše, onda to mogu i da urade. To je nemoguće ako tome teži samo jedna strana," saopštio je ovaj slavni glumac, čija je borba sa rakom grla dodatno testirala njihovu vezu.

U jednom intervjuu za "The Guardian", glumac je, nažalost, izneo nepromišljenu i kontroverznu izjavu da je njegova bolest možda izazvana oralnim seksom, indirektno povezujući je sa suprugom. Međutim, ubrzo se javno izvinio zbog svoje neodmerenosti u izražavanju te teorije.

Majkl Daglas
foto: Beta

Ova jedinstvena i snažna veza, obavijena usponima i padovima, svakako je postala primer kako ljubav i podrška mogu prevazići sve prepreke i nedaće života, inspirišući mnoge parove širom sveta. Njihova priča o istrajnosti i prevazilaženju izazova ostaje ne samo deo slavne istorije Holivuda, već i izvor inspiracije za ljubavne priče širom sveta.

I sama Ketrin imala je zdravstvene probleme boreći se sa bipolarnim poremećajem.

Poznati par pored sina Dilana ima i ćerku Keris koja se često pojavljuje u javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs