"U DUBINI DUŠE ŽENA OSETI KAD JE MUŠKARAC NEVERAN, A EVO I KAKO": Čuvena Francuskinja znala je kako da prepozna ŠVALERA

Kako žena da oseti kad joj je muškarac neveran, znala je legendarna Fransoaz Sagan.

Ljubav
13:31h Autor:
"U DUBINI DUŠE ŽENA OSETI KAD JE MUŠKARAC NEVERAN, A EVO I KAKO": Čuvena Francuskinja znala je kako da prepozna ŠVALERA
Kako žena da oseti kad joj je muškarac neveran, Foto: Profimedia

Francuska književnica Fransoaz Sagan pomaže nam da skinemo veo s očiju i zaronimo u suštinu našeg bića. Ona je živela turbulentno, a imala je bezbroj ljubavnika, te niko bolje od nje nije upoznao njihovu psihu. Evo nekoliko njenih citata: "Morate skupo platiti za ponosno držanje."

Ne možete postati mudra žena samo čitajući knjige i slušajući priče svojih prijatelja. Morate proživeti i osetiti mnoge stvari. Snaga žene se jača u teškim trenucima. Mudrost i snaga se stiču kroz životna iskustva.

"Da bi se muškarac i žena voleli, nije dovoljno da se samo smeju zajedno, već moraju zajedno i patiti." Osoba može istinski osetiti radost samo ako je iskusila patnju. Životni put ide uzlazno i silazno, i to je u redu.

"Nevera je kada nemate ništa za reći svom mužu jer ste sve što ste imali za reći rekli drugoj osobi." Na internetu se često nalaze saveti o tome kako prepoznati mušku neveru. Neki će reći da je muškarac neveran kada postavi lozinku na telefonu ili kada počne ulagati više u svoj izgled. No, trebamo ignorisati te signale. Žena će intuitivno osetiti kada muškarac radi nešto iza njenih leđa, pa makar to bile i najmanje promene u njegovom ponašanju.

"Ne postoji savršen muškarac. Idealna osoba je ona koju volite baš sada, u ovom trenutku." Nikada nećete upoznati osobu koja će se uvek ponašati onako kako vi to želite. No, sjajno je pronaći osobu koju ćete voleti baš takvu kakva jeste. Važno je da prihvatimo jedinstvenost svake osobe i da budemo spremni prilagoditi se i voleti ih bez obzira na njihove nedostatke. Pronalaženje istinskog razumevanja i povezanosti zahteva otvorenost i duboko razumevanje sebe i drugih, piše svezazenu.net.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs