ZAVRŠIO JE ČAK 2 FAKULTETA, POSTAO EKSTREMNO BOGAT I MOĆAN: Evo čime se bavi čuveni GRK kojeg Suzana Mančić "LUDO" VOLI

Bogati Grk kog Suzana Mančić voli godinama je veoma uticajan čovek, ali to se po njemu gotovo ne primećuje.

Ljubav
23:49h Autor:
ZAVRŠIO JE ČAK 2 FAKULTETA, POSTAO EKSTREMNO BOGAT I MOĆAN: Evo čime se bavi čuveni GRK kojeg Suzana Mančić "LUDO" VOLI
Ko je bogati Grk kojeg Suzana Mančić voli?, Foto: Printscreen Instagram - suzanamancicofficial

Voditelja i čuvena "loto devojka" Suzana Mančić važila je za fatalnu plavušu o kojoj su sanjali mnogi momci. Privlačnost, seksepil i harizma je nikada nisu napustili! Nakon ljubavnih brodoloma i razvoda, pronašla je mirnu luku kraj moćnog Grka Simeona Ocomokosa, čijim uticajem se nikad nije hvalila.

Iako njihova ljubav traje 23 godine, ljubav su krunisali brakom 2018. Hiljade kilometara udaljenosti nisu predstavljali prepreku za njihovu romansu, koja je postajala sve ozbiljnija.

- On meni kaže da se uvek smejem, i da mu je divno pored mene. Verovatno ga je osmeh i osvojio, kao i kompletna moja pojava pre 23 godine, što se njega tiče, to je bila ljubav na prvi pogled, a meni je trebalo malo vremena, nisam se prevarila i napravila sam dobar izbor - rekla je Suzana Mančić jednom prilikom o svom izabraniku.

Suzana Mančić, Simeon Ocomokos
foto: Kurir

Suzana i njen Simica, kako mu neretko tepa, izgovorili su sudbonosno "da" u Grčkoj. Međutim, i posle više od 2 decenije, i dalje se ne odriče domovine, u kojoj najviše voli da boravi, posebno zbog svojih ćerki.

– Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali biću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živeti od mene i nadalje – istakla je Suzana gostujući u jednoj emisiji.

Prošle godine, mediji su javili da je ovaj bračni par pazario kuću na Tari, u kojoj će potražiti mir i spokoj, dok uživaju u Srbiji.

Suzana Mančić, Simeon Ocomokos
foto: Kurir / Dragana Udovičić

U pitanju je zapravo kućica od nekih 45.000 evra, ništa veliko. Želeli smo da samo da imamo svoj mir na nekom placu na planini. Planirali smo godinama da pazarimo nešto tog tipa da bismo imali gde da pobegnemo od gradske buke kada on dolazi u Srbiju iako uglavnom ja idem u Grčku zbog njegovog posla - objasnila je voditeljka.

Simeon je danas ugledan biznismen, a studirao je pravo i ekonomiju na atinskom univerzitetu, a u javnosti ga predstavljaju kao veoma imućnog čoveka.

Kako pišu mediji, bio je izvršni direktor Američko-helenske privredne komore, kao i generalni sekretar poslovnih saveta između Grčke i još nekoliko zemalja. U Atini je 1997. osnovao SGT, kompaniju za korporativne komunikacije, a tri godine kasnije otvorena je i filijala u Beogradu – Tsomokos Group International (TGI).

Zanimljivo je da je 2017. godine on proglašen počasnim konzulom Srbije u Grčkoj! Njegovo sedište bilo je u Volosu, a nakon najave tadašnjeg ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da će Ocomokos dobiti ovo mesto, to je potvrdio i srpski ambasador Dušan Spasojević u ovoj zemlji na svečanosti u Atini.

1 / 7 Foto: Printscreen Youtube / suzanamancicofficial

Simeon Ocomokos je, inače, bio jedan od najvećih pojedinačnih donatora Srbiji u vreme majskih poplava 2014.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs