Mts roming paketi: Kada ljubav prevaziđe granice!

Kada se ljubav rađa na neočekivanim mestima, granice postaju samo prepreke koje hrabro prevazilazimo. Upoznajte Shiku, hrabrog muškarca koji je zbog ljubavi prema Nini ostavio svoju egipatsku domovinu i započeo novo poglavlje u Srbiji.

Ljubav
Autor:
Mts roming paketi: Kada ljubav prevaziđe granice!
Foto: Shutterstock

Njihova romantična priča počela je na egipatskoj pijaci, gde su se slučajno sreli i osetili neodoljivu privlačnost. Njihova ljubav je rasla iz dana u dan, do tačke kada je Shika doneo odluku da započne život sa Ninom u Srbiji, gde se njegovo ime Shika u Srbiji rado izgovara kao Žika.

Kada čuju moje ime, obično odmah izgovore Žika, kao, ja sam Srbin. Pored jezika, mnogo mi se dopada folklor I kolo poput Čačka, Užičkog I Trojanca”, šaljivo ističe Shika.

Ipak, dok su se zajedno suočavali sa svim radostima i izazovima veze na daljinu, Shika je osećao snažnu vezu sa svojom egipatskom kulturom i domovinom. Njegova želja da poseti porodicu, prijatelje i oživi uspomene iz detinjstva nikada nije izbledela. Upravo tada, mts roming paket postaje ključni igrač u održavanju njihove ljubavi.

Mini klima, Kod kuće, Telefon
foto: Profimedia

Sa velikom iskrenošću navodi:“Idem u Egipat tri ili četiri puta godišnje, ali mi najviše nedostaje Nina kada sam tamo. Putem video call-a je pozivam, kako bih pokazao sve moje avanture u Hurgadi, moja omiljena mesta u Kairu I naravno našu hranu. Baš zato je Planet net 3GB idealan Roming dodatak za mene, super je što mts zna šta mi treba”.

Zahvaljujući mts roming paketu, Shika može slobodno putovati nazad u Egipat, znajući da će uvek biti povezan sa Ninom. Roming paketi postaju pouzdani partneri zaljubljenima koji žele da održe svoju vezu na daljinu. Bez obzira na to da li putujete zbog ljubavi, posla ili avanture, mts roming paketi su tu da vam omoguće da ostanete povezani sa svojim voljenima i da živite svoju priču o ljubavi, bez obzira na geografske granice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs