ŠOK!

OLIVER DRAGOJEVIĆ VARAO 10 GODINA ŽENU S OVOM FATALNOM LEPOTICOM: Važio za sjajnog muža, a supruga jedva preživela AFERU

Iako je Oliver Dragojević mnogima omiljeni pevač uz čije numere se obeležavaju brojni romantični trenuci, javnost je svojevremeno iznenadila vest da je imao ljubavnicu.

Ljubav
13:30h Autor:
OLIVER DRAGOJEVIĆ VARAO 10 GODINA ŽENU S OVOM FATALNOM LEPOTICOM: Važio za sjajnog muža, a supruga jedva preživela AFERU
Ko je bila ljubavnica Olivera Dragojevića?, Foto: Youtube Printscreen / concordb

Mnoge ljubavi su se rodile uz pesme Olivera Dragojevića, ali su se uz njih i raskidi prevazilazili. Jedno je sigruno, niko nije ostao imun na njegove sjajne hitove do danas. Iako je pre nekoliko godina izgubio bitku sa opakom bolešću u 71. godini, sva ta fenomenalna dela i dalje žive. Sa druge strane, detalji iz privatnog života ove regionalne zvezde, koji obiluje kontroverzama, intrigiraju javnost.

Legendarni pevač je bio u braku sa suprugom Vesnom i sa njom je dobio tri sina - Dina i blizance Damira i Davora. Međutim, iako se trudio da održi imidž uzornog porodičnog čoveka, za njegovo ime se vezuju razne ljubavne afere.

Naime, na njegove romantične dalmatinske šansone nisu ostale imune brojne pripadnice lepšeg pola. Među njima je i nekadašnja manekenka Branka Marić Muti, koja nije odolela šarmu Olivera. A zbog te fatalne romanse mu se umalo raspao brak, mada, u medijima se nije puno pisalo o tome, već je sve bilo prilično dobro zataška, sve dok nije progovorila o svemu supruga Dragojevića.

- Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti - rekla je svojevremeno Vesna.

Nekadašnja manekenka Branka Marić Muti javno je priznala da je s njim bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Njih dvoje su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a koliko je afera bila ozbiljna, govori i činjenica da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi svoju suprugu Vesnu.

- Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - ovim rečima je Oliver stavio tačku na dalje polemisanje o njegovom ljubavnom životu.

A onda je cela priča dobila i epilog na sudu Naime, dok je Branka tvrdila da su joj Dragojevići ostavljali preteće poruke, oni su to ošto demanotvila i podigli kontratužbu, navodeći da su zbog cele situacije pretrpeli duševni bol, koju su posle dugogodišnjeg suđenja isplatili.

Vesna je jednom prilikom otkrila sa Oliverom nije puno pričala o muzici, jer nije volela mnogo džez.

- Džez mi je bio užas, a Oliver je voleo džez. Rekla sam mu jednom: "Molim te, objasni mi šta je to džez, kako se to svira, meni to izgleda kao da pogrešno sviraju...” On mi je samo rekao da najbolje da o tome uopšte i ne razgovaramo. Mene su zanimale neke druge stvari, medicina, psihologija i nas dvoje nismo puno razgovarali o muzici - zaključila je.

I svojevremno otkirla da joj je bilo potrebno više od decenije da se izbori i preboli Oliverovu prevaru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs