SAŠA ĐORĐEVIĆ 28 GODINA VOLI OVU LEPOTICU: Rodila mu dve ćerke, a način na koji ih vaspitavaju mnoge je ODUŠEVIO

Ljubavna priča čuvenog Saše Đorđevića je filmska i jedna koja je prepuna romantičnih detalja.

Ljubav
Autor:
SAŠA ĐORĐEVIĆ 28 GODINA VOLI OVU LEPOTICU: Rodila mu dve ćerke, a način na koji ih vaspitavaju mnoge je ODUŠEVIO
Ljubavna priča Saše Đorđevića, Foto: Mikhail Aleksandrov / TASS / Profimedia

Mnogi smatraju da je Aleksandar Saša Đorđević jedan od najboljih plejmejkera srpske i jugoslovenske košarke svih vremena. Međutim, uvek je bio skroman i prizeman, te ga zbog toga ljudi još više vole.

Dok je gradio veoma uspešnu karijeru, uporedno je gradio vanvremensku ljubav koja traje 28 godina. Ceo život voli samo jednu ženu, Seku, koja mu je podarila dve ćerke -Tesu i Taru. Od trenutka kad ih je upoznao zajednički drug, košarkaš, a potom i kum Nebojša Ilić, nisu se razdvajali.

- Često sam dolazio sa društvom u jedan kafić na Vračaru i jedne večeri sam video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme s Partizanom i reprezentacijom - rekao je svojevremeno Sale.

Seka Đorđević
Seka Đorđevićfoto: Kurir/ Damir Dervišagić

Njih dvoje su proputovali ceo svet zajendo i živeli popularnim gradovima, širom sveta. Međuim, svoje porodično gnezdo svili su u Beogradu. Osim toga, zajedno su prošli kroz najbolje trenutke njihovog života, kao i kroz one manje lepe, ali se nikada nisu rastali. Oni su dokaz da istinska ljubv postoji i da je nesalomiva.

- Imam fenomenalnu suprugu pored sebe, porodicu, prijatelje. A moj najveći uspeh u karijeri je da volim ono što radim, to je važno, a ne da radiš ono što voliš - rekao je Sale Đorđević u jednom intervjuu.

Aleksandar Đorđević
foto: Kurir / Dado Đilas

Pre dve godine proslavili su 25. godišnjicu braka, a tim povodom, Sale je na podelio emotivnu poruku za svoju suprugu.

- Pre 25 godina rekla si 'da. Nemam reči da izrazim svoju večnu zahvalnost i ljubav. Zauvek sam zahvalan jer te imam u svom životu - javno se košarkaški as obratio supruzi pre dve godine.

Aleksandar Đorđević
foto: Kurir/Dado Đilas

Deca su učvrstila njihov brak

Tokom godina ljubavi par je dobio dve ćerke, Tara je rođena u Barseloni, a Tesa četiri godine kasnije u Madridu.

Po karakteru se veoma razlikju, ali obe gaje ljubav prema sportu i veoma su talentovane.

- Tara je počela da igra košarku, ali joj možda više prijaju tenis i plivanje, a dobra je i skijašica. Verujem da će Tesi košarka biti sport broj jedan. Još je mala, ali i ona već odlično skija. Obe lepo crtaju i odlično im idu jezici. Vole se, mada se ponekad i svađaju. Po karakteru su sasvim drugačije. Tesa je neviđeni borac, mora sve da vidi, voli da je u centru pažnje i vrlo je prodorna. Za razliku od nje, starija je stidljiva - rekao je za Hello! jednom prilikom Sale i dodao kojim vrednosima su naučili ćerke.

Aleksandar Đorđević
foto: Kurir/Dado Đilas

- Učimo ih poštovanju, lepom ponašanju, da znaju da se druže sa svima, da budu nasmejane i uvek imaju lepu reč, da saslušaju, budu poslušne i, naravno, da imaju svoj stav - izjavio je svojevremeno Saša Đorđević.

Sale i Seka svoju privatnost čuvaju daleko od medija, te se gotovo nikad ne pojavljuju zajedno u javnosti, zbog čega njihove zajedničke fotografije u medijima gotovo da i ne postoje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs