NAČIN NA KOJI JE SINIŠA OSVOJIO LJILJANU BLAGOJEVIĆ JE FASCINANTAN: Evo zašto imaju najskladniji brak već 4 decenije

Ljubavna priča Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića vredna je romantičnog filma.

Ljubav
Autor:
NAČIN NA KOJI JE SINIŠA OSVOJIO LJILJANU BLAGOJEVIĆ JE FASCINANTAN: Evo zašto imaju najskladniji brak već 4 decenije
Ljubavna priča Ljiljane Blagojević i Siniše, Foto: Printscreen Instagram/ljiljana_blagojevic

Čuvena glumica Ljiljana Blagojević već 4 decenije uživa u skladnom braku sa dramskim piscem Sinišom Kovačevićem sa kojim je dobila ćerku Kalinu. Uprkos tome što su privatnost čuvali za sebe, javnost je posebno bila zainteresovana za njihov brak.

Njih dvoje upoznali su se na studijama glume gde su oboje bili studenti. Iako je Siniša stariji godinu dana, Ljiljana je u trenutku upoznavanja bila četvrta godina, a Siniša treća, pošto je pre FDU, studirao prava. Počeli su da se zabavljaju 1981. godine.

Siniša je Ljiljanu osvojio tako što joj je ostavio ružu kod portira, napisao da mu je žao što ne može sa njom da čeka Novu Godinu, i da mora da se vrati kući za praznike pošto je bolestan. Siniša će kasnije postati naš poznati reditelj i profesor dramaturgije.

Par se nakon studija venčao i 1983. godine dobili su ćerku Kalinu Kovačević. Lepa Kalina je takođe poznata glumica. 2011. godine.

Ljiljana Blagojević
Ljiljana Blagojevićfoto: Kurir / Dragana Udovičić

- Zaljubila sam se u mozak. Najlepše je kada se zaljubite u mozak. Traje već 33 godne. On jeste bio frajer, ali ja sam bila bazično nesigurno. Ja sam uz njega stekla samopuzdanje. Meni je trebao jak muškarac, jer sam živela u ženskoj porodici, moji roditelji su bili razvedeni - rekla je Ljiljana jednom prilikom.

Ljiljana Blagojević
Ljiljana Blagojevićfoto: Kurir/ Damir Dervišagić

Par je život u gradu pre nekoliko godina zamenio seoskom idilom, a glumica je jednom prilikom objasnila zbog čega joj život na selu posebno prija.

- Meni i mojim godinama sada prija mir. Selo nudi i neku drugu vrstu slobode i kontakta sa prirodom, čovek kao deo prirode mora da ima taj kontakt i razmenu. Opet, ne možete da nemate prisustvo grada... Konkretno kultura, to je smešteno u gradu, ovo čime se ja bavim, izložbe su u gradu. Dolaze mi unuke i volim da sam sa njima, malo je danas te ljubavi i to su jedini kontakti u kojima ja sebe ne suzdržavam i zagrlim ih bez obzira na sve - rekla je glumica za emisiju "Premijera"

 Siniša Kovačević
Siniša Kovačevićfoto: Kurir/ Dragana Udovičić

Nedavno su se pokrenule spekulacije o njihovom razvodu, međutim, njihova ćerka Kalina se oglasila na društvenim mrežama i demantovala te glasine ističući da su njeni roditelji još uvek u braku i da su srećni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs