IMALA DEČKA KADA SU SE UPOZNALI, A ON JE ZNAO DA ĆE ONA BITI NJEGOVA: Najlepša ljubavna priča srpskih glumaca

Oni važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni a brak su krunisali prelepom ćerkom Anđelom koja je krenula njihovim stopama.

Ljubav
13:14h Autor:
IMALA DEČKA KADA SU SE UPOZNALI, A ON JE ZNAO DA ĆE ONA BITI NJEGOVA: Najlepša ljubavna priča srpskih glumaca
Branka Pujić i Dragan Jovanović, Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić ne kriju da su i dalje ludi od ljubavi, a o svom odnosu otvoreno pričaju.

"Preplave me emocije kada se setim toga," kaže Branka iskreno o početku ljubavi i braku sa Gagijem Jovanovićem. U vreme kada su krenuli da se zabavljaju bili su na početku karijere, a Branka je važila za jednu od atraktivnijih glumica.

"Istina, prvi put kad sam je ugledao znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je," rekao je Gagi u jednom intervjuu.

Branka Pujić, Dragan Jovanović
foto: Antonio Ahel/ATA

"Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se samo družili, ali pošto je bio izrazito duhovit i mnogo smo se smejali ubrzo mi se uvukao pod kožu," kaže Branka i dodaje: "Vremenom je spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače oružje su mu šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek," ispričala je ona pre nekoliko godina.

Njih dvoje danas imaju ćerku Anđelu koja je krenula stopama svojih roditelja, te uspešno gradi glumačku karijeru.

Dragan Jovanović, Anđela Jovanović
foto: Kurir Arhiva

Kako je počela ljubavna priča između Dragana i Branke?

"Na snimanju horor filma Sveto mesto bio je početak ljubavi između mene i Dragana. Sve se dogodilo zahvaljujući reditelju Đorđu. Lepa osećanja nas vezuju za taj film“, rekla je Branka za „Blic“.

„Divne emocije me uvek preplave kada se setim snimanja tog filma. Uživali smo u procesu rada, iako je to bio horor. Izuzetno smo se lepo zabavljali. Smejali smo se do suza i družili lepo. Sve je bilo drugačije nego danas. Imali smo više vremena da provodimo jedni sa drugima, i tokom snimanja i nakon. Bilo je izuzetno. Sada se snimanje filmova i serija dosta razlikuje. Tehnologija je uznapredovala. Sve je brže, jednostavnije, lakše i ne radi se toliko studiozno kao pre“, dodala je glumica.

Branka Pujić
foto: Kurir/Dragana Udovičić

Istakla je i da su ona i Dragan velika podrška i najbolji savetnici jedno drugom, kako privatno tako i poslovno, prenosi Nova.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs