ODBIO JE MONIKU BELUČI PA ZAVEO LEPU SRPKINJU: 25 godina mlađa žena rodila mu je decu da mu udovolji, a onda se POKAJALA

Ljubavni život najvećeg zavodinika, Erosa Ramacotija poprilično je turbulentan i zanimljiv.

Ljubav
19:50h Autor:
ODBIO JE MONIKU BELUČI PA ZAVEO LEPU SRPKINJU: 25 godina mlađa žena rodila mu je decu da mu udovolji, a onda se POKAJALA
Ljubavni život Erosa Ramacotija, Foto: OPX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Eros Ramacoti možda ima 59 godina, ali i dalje važi za jednog od miljenika žena. Iako nikad nije pevao na engleskom jeziku, njegove pesme nalazile su put do ženskim srca širom sveta. Osim prepoznatvljivim glasom, žene je osvajao i zavodljivim izgledom, a njegov ljubavni život bio je pun turbulencija.

Naime, ovaj slavni Italijan pored sebe je imao samo lepe žene. Prva bivša supruga Mišel Hunciker bila je supermodel, a i kasnije je nastavio da "ređa" lepotice.

Eros Ramacoti i Mišel
Eros Ramacoti i Mišelfoto: Profimedia

Susret sa Mišel ponovno mu menja život. Njihova ljubavna priča je slatka, do te mere da je godinu dana nakon njihovog susreta, 1996. godine rođena Aurora Sofija. Godine 1998. par se venčao, ali 2002. godine moraće da se suoči sa bolnim razvodom.

 Eros Ramacoti
Eros Ramacotifoto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanimljivo je da je bio sa našom manekenkom i voditeljkom Ninom Seničar, a dugo se šuškalo i da će je odvesti pred oltar, mada se to na kraju nije desilo.

Nekadašnji par ljubomorno je čuvao sve detalje romanse samo za sebe, a pojedini italijanski mediji pisali su da je njihova veza pukla jer je Eros po svaku cenu želeo decu što pre, što lepoj Srpkinji nije bilo u planu, s obzirom da joj je bio u tom trenutku fokus na karijeri.

Nina Seničar
Nina Seničarfoto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Ono što nije uspeo sa njom, ostvario je samo nekoliko godina kasnije sa lepom manekenkom Marikom Pelegrineli, sa kojom se venčao 2014. godine. Nažalost, razveli su se nakon samo par godina, 2019. a ona je tek kasnije otkrila zašto je došlo do raspada braka.

Kako je ispričala 2021. za "Weekly F", znala je da će morati da nauči da se bori sa presijom javnosti i svim očima uprtim u njih kada je ušla u vezu sa jednim od najpoznatijih muzičara današnjice.

 Eros Ramacoti
Eros Ramacotifoto: Profimedia

Imala je samo 21 kada se zaljubila u neodoljivog Italijana i kako je ispričala, ljubav joj se desila iznenada. Eros je po svaku cenu želeo da imaju decu čim su započeli vezu, a ona je prihvatila to iako je bila premlada da postane majka, izjavila je kasnije.

Tako su 2011. dobili ćerku Rafaelu Mariju, a godinu dana nakon venčanja i sina Gabrija Tulija Ramacotija. Marika nije bila spremna na taj korak, niti na sve ono što nosi majčinstvo, ali i teret slave poznatog supruga.

Naravno, istakla je da ne žali zbog odluke, te da svoju decu voli najviše na svetu, ali i dalje govori da je bila premlada za tako nešto.

Ramacotija je često pratila na turnejama, što je posebno bilo teško sa malom decom.

Eros Ramacoti
Eros Ramacotifoto: Profimedia

"Bila su to sjajna iskustva, ali je često ostavljao mene i decu zbog obaveza. Dok deca nisu krenula u osnovnu školu, uvek sam pratila muža na turneji. Onda sam prestala to da radim,a brak je već bio gotov", rekla je, piše designerwomen.co.uk.

Iako su se razveli, Marika Pelegrineli i Eros Ramacoti danas su u dobrim odnosima i zajedno brinu o deci.

Monika Beluči
Monika Belučifoto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Monika Beluči svojevremeno je njime bila opčinjena, ali do veze nije došlo jer joj se pevač nije dovoljno udvarao, zbog čega se pokajao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs