NAJPOŽELJNIJI GLUMAC U 5. DECENIJI ŽIVI S MAJKOM KOJU JE "OŽENIO": Rasturila mu sve veze, pa ga zauvek vezala za sebe

Slavni glumac Bredli Kuper u 5. deceniji živi sa majkom od koje se ne odvaja, a spekuliše se da mu je uništila sve veze.

Vip priča
Autor:
NAJPOŽELJNIJI GLUMAC U 5. DECENIJI ŽIVI S MAJKOM KOJU JE "OŽENIO": Rasturila mu sve veze, pa ga zauvek vezala za sebe
Bredli Kuper u 5. deceniji živi sa majkom, Foto: Profimedia

Životna priča Bredlija Kupera popločana je uspesima i padovima, ali i tajnama koje je dugo držao u sebi. Uveliko gazi 5. deceniju, a još uvek važi za jednog od najpoželjnijih frajera. Međutim, činjenica da je "oženio" majku, pa nosio očev venčani prsten, mnoge je razočarala.

Ženama je veoma teško da osvoje njegovo srce, a čak i kad se to dogodi, njihova ljubav vrlo brzo doživi krah. Zanimljivo je i da se spekuliše da je glavni krivac glumčevih propalih veza njegova majka.

Bredli Kuper sa majkom
Bredli Kuper sa majkomfoto: Profimedia

Bredli još uvek živi sa svojom majkom Glorijom, sa kojom se često pojavljuje u javnosti, a gotovo da ne postoji događaj na kojem mu ona nije pratnja.

Osim duboke međusobne povezanosti, jedan od razloga koji je glumca naterao da i sa 48 godina živi sa majkom, jeste očeva smrt koju su oboje teško podneli. Naime, Gloriju je gubitak supruga shrvao, pa ju je sin zamolio da se preseli u njegov dom u Los Anđelesu, gde je i ostala sve do danas.

"I upravo sada, dve godine nakon očeve smrti, ovde smo. Moja porodica je vrlo bliska, a smrt mog oca bila je brutalna za sve nas. Sve nas je to potreslo i nismo se oporavili do kraja. I zato trebamo jedno drugo. Dakle, tu smo", izjavio je Bradli u intervjuu za LA Times 2013. godine.

Bredli Kuper sa Irinom Šajk i majkom
Bredli Kuper sa Irinom Šajk i majkomfoto: Profimedia

Dugo se šuuškalo da glumac ne može da ima devojku jer mu se majka meša u svaku vezu, te da ona odlučuje sa kim će on da bude.

1 / 5 Foto: Profimedia

Nju su krivili i za iznenadni raskid sa Irinom Šajk 2019. godine, jer je Bredli veoma vezan za nju, zbog čega ne može da ostvari nikakav dublji odnos sa drugom ženom. Kuper i njegova majka su nerazdvojni, i veoma često je vodi i na crvene tepihe, putuje s njom, sluša je bez pogovora kako kada je reč o njegovom privatnom, tako i kada se radi o poslovnom životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs