neverovatno!

"MISLILA SAM DA ĆU UMRETI KAO DEVICA, ONDA SE POJAVIO ON I SVE PROMENO": Neobičan par trpi zgražavanje zbog jedne stvari

Da li se se ikada zapiali šta doživljava par za velikom razlikom u godinama? Sev i Mark svaki dan trpe loše komentare...

Ljubav
09:34h Autor:
"MISLILA SAM DA ĆU UMRETI KAO DEVICA, ONDA SE POJAVIO ON I SVE PROMENO": Neobičan par trpi zgražavanje zbog jedne stvari
Šta doživljava par sa velikom razlikom u godinama?, Foto: Printscreen TikTok / savandmark

Sev i Mark su bračni par iz Sidneja, a upoznali su se preko društvene mreže Tinder. I ništa ne bi bilo tako neobično da između njih nije ne postoji ogromna razlika u godinama - čak 22! Zbog toga su neretko na meti osuda, iako već pet godina uživaju u ljubavi.

Međutim, danas vrlo često možemo naići na partnere koji su godinama u skladnom braku, iako im se godišta znatno razlikuju. Svoj život neretsko dele i na društvenim mrežama, koje su postale deo svakodnevice skoro svakoj osobi. Međutim, na njima gotovo da uopšte nema razumevanja, posebno za ovakve parove.

Baš sa negativnim komentarima i jezivim osudama susreću se Sev i Mark. Međutim, čini se da se na njih ne osvrću mnogo, jer na TikToku redovno objavljuju avanture iz privantog života. Njihovi videi skoro uvek postanu viralni, a ljudi čak ulaze i u raspravu kada su u pitanju njihove godine.

- Imala sam 18 i mislila da ću umreti kao devica, a onda me je Mark našao na Tinderu - napisala je Sevin ispod videa koji ima preko 16 miliona pregleda.

Iako su stalno na udari mišljenja raznih ljudi, trude se da sve to prihvate kroz šalu, kako ne bi okolnosti uticale na njihovu vezu. Oboje ističu da do sada nisu naišli na neprepostive razlike, te da oko svega uvek postignu dogovor.

Samo neke od neumesnih poruka koje im neprestano stižu su:

  • "Mark bi trebalo da završi u zatvoru"
  • "Nije normalno da muškarac u 40-im čezne za mladim devojkama. Tačka",
  • "Bolesno je što ga je privukla toliko mlađa devojka"
  • "Javite nam se opet za par godina, nisam sigurna da će i dalje sve biti blistavo"
  • "Ovo jedva da je legalno",
  • "Premladi ste da shavatate koliko je ovo pogrešno"
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs