LJUBAVNA DRAMA ŽIKE ŠARENICE: Žena ga sačekala sa ljubavnikom, udarila pa izbacila iz stana

Popularni voditelj Žika Nikolić pamti i burne dane braka sa prvom suprugom

Ljubav
Autor:
LJUBAVNA DRAMA ŽIKE ŠARENICE: Žena ga sačekala sa ljubavnikom, udarila pa izbacila iz stana
Žika Nikolić, Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Žika Nikolić ili Žika Šarenica ovih dana uživa u svom penzionerskom životu. Nakon što mu je istekao ugovor sa Pink televizijom, Žika je tiho otišao u penziju i sada dane provodi u Beogradu sa porodicom.

"Ne primećujem višak vremena. Sve je kako se organizujem. Sada malo kasnije ustajem, pa malo s porodicom raspravimo šta nam je da delamo tog dana. Nađemo se na ručku. Recimo, dosta vremena provodim po kafanama," ispričao je Žika za Kurir.

Dok Žika priča o mirnim penzionerskim danima, mi se sećamo jedne njegove burne životne epizode.

Naime, Žika je pre sadašnje supruge Zorane bio oženjen sa ljubavlju iz srednje škole, a taj brak se nije slavno završio.

Žika Nikolić
foto: Kurir / Nebojša Mandić

Na četvrtoj godini fakulteta oženio se devojkom sa kojom se zabavljao još od srednje škole. Bila mu je prva ljubav i sa njom ima ćerku Ružicu. Nažalost, odnos među supružnicima nije ostao lep kao na početku, a Žika je čak u jednoj emisiji priznao da je do kraha došlo jer ga je prva supruga prevarila, a potom sa svojim ljubavnikom izbacila iz stana u kom su zajedno živeli.

Žika Nikolić
foto: Kurir / Zorana Jevtić

"Desilo mi se da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije. Zakačili su rezu na vratima, a kada sam pozvonio dobio sam pesnicu po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes," rekao je tada Žika, a ružno iskustvo nije uticalo na to da ostane nepoverljiv prema ženama. Baš naprotiv, smatra da su dame iskrenije od muškaraca i da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena. Svojoj supruzi veruje najviše i uvek posluša njen savet. Često joj i nakon trideset i kusur godina zajedničkog života izjavljuje ljubav kroz poeziju koju sam piše.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs