ljubav je pobedila

O NJIHOVOJ LUKS SVADBI I DALJE SE PRIČA: Lepu Grkinju osuđivali su kada je zavela našeg sportistu a danas im svi zavide

Slavni košarkaš Peđa Stojaković proslavio je 16 godina braka sa suprugom Alekom Kamilom.

Ljubav
19:11h Autor:
O NJIHOVOJ LUKS SVADBI I DALJE SE PRIČA: Lepu Grkinju osuđivali su kada je zavela našeg sportistu a danas im svi zavide
Peđa Stojaković i Aleka Kamila, Foto: Printscreen Instagram/ pedjastojakovic

Proslavljeni košarkaš i nekadašnja NBA zvezda Peđa Stojaković već 19 godina uživa u ljubavi sa sa grčkom manekenkom i voditeljkom Alekom Kamilom.

Njihova ljubav često kritikovana zbog razlike u godinama. Naime, manekenka je od Peđe starija pet godina. Uprkos predrasudama i osudi, njih dvoje uspeli su da održe svoju ljubav.

U trenutku njihovog poznanstva, Aleka je imala blistavu i uspešnu karijeru, dok je bila jedna od najuspešnijih manekenki. Nakon udaje za Peđu, odlučila je da s posveti poroici, te je karijeru zapostavila.

U trenutku kada su rešili da ozvaniče vezu uveliko su bili ponosni roditelji sina Andreja i šestomesečne ćerke Mile. "Venčanje decenije", kako su mediji u Grčkoj nazivali ovaj događaj, održano je u Solunu i koštalo je više od 100.000 evra.

Upravo u Solunu par se i upoznao, a njihova svadba obeležila je njihovu ljubav, dok su ih grčki mediji nazvali najlepšim srpsko-grčkim parom.

Iako je već duboko u petoj deceniji, zanosna Aleka izgleda kao neka boginja iz mitologije svoje zemlje. U vrhunskoj je formi, kao u vreme kada je odlučno koračala modnim pistama.

Zanimljivo je i da je Aleka jednom prilikom proglašena za jednu od dvadeset pet najlepših žena čiji partneri igraju u NBA ligi.

"Amerikancima nije bitna ličnost. Za njih sam žena bez boje i mirisa jer oni gledaju samo u Peđu", rekla je Aleka jednom prilikom za Story.

Bračni par Violitis kumovao je mladencima, a nakon ceremonije venčanja na istom mestu upriličeno je i krštenje male Mile, čiji je kum bio Janis Janulis.

Nakon ceremonije venčanja i krštenja, slavlje se nastavilo u luksuznoj sali ukrašenoj prekrasnom dekoracijom koju je činila bela svila, sveće i cveće.

Svadbeni meni sačinavali su specijaliteti poput bifteka, guščijih džigerica, a našli su se i morski plodovi. Zanimljivo je da se na trpezi nisu našli srpski specijaliteti.

Svadbena torta bila je veoma upečatljiva, a sastojala se od desetak manjih tortica.

Atmosferu do usijanja je dovela naša pevačica Danijela Vranić.

Čuveni košarkaš i njegova supruga imaju sinove Andreja i Maksima i ćerku Milu. Oboje uživaju u porodičnoj idili, daleko od javnosti. Savršen primer harmonije, ljubavi i svega što podrazumeva institucija braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs