LJUBAV ZA SVA VREMENA

BEŽAO OD BRAKA KAO ĐAVO OD KRSTA,A ONDA UPOZNAO NJU: Najvećeg holivudskog zavodnika samo je ona uspela da smiri! (FOTO)

Zbog nje je život promenio iz korena

Ljubav
Autor:
BEŽAO OD BRAKA KAO ĐAVO OD KRSTA,A ONDA UPOZNAO NJU: Najvećeg holivudskog zavodnika samo je ona uspela da smiri! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon 21 godine zajedničkog života, Mark Volberg, je i dalje ludo zaljubljenu svoju suprugu Riju Daram.

Mark i Rija su nedavno proslavili 13 godišnjicu braka, ali je njihova veza počela mnog ranije. Oni su se upoznali 2001. godine, a Holivudski glumac je jedom prilikom izjavio da je njegova supruga uspela da ga ubedi da prava ljubav postoji nakon više neuspelih veza koje je imao iza sebe.

Pre nego što je ona ušetala u njegov život, glumac je živeo prilično burno. Žene je menjao često, a ni prema jednoj nije osetio one prave emocije. A onda je u njegov život, sasvim slučajno ušetal Rija i sve se promenilo...

Bogatstvo i popularnost, ništa od toga ga nije ispunjavalo koliko ljubav prema supruzi.

"Dok je nju nisam upoznao, nisam bio spreman da zasnujem porodicu. Čim sam je ugledao znao sam da je ona ona prava i odmah sam imao osećaj da ćemo ostariti zajedno", rekao je glumac.

Mark je priznao da veoma ceni što ga suprga voli onakvog kakv je, sa svim vrlinama i manama i što može u potpunosti da joj veruje.

Dok nije upoznao Riju, glumac je mislio da će ostati večiti neženja. "Ideja o porodičnom životu mi je bila potpuno strana sve dok nisam upoznao nju", rekao je on.

Njih dvoje dele iste poglede na život, pa tvrde da upravo u tome leži tajna njihove duge i uspešne veze.

"Jasno je da je fizička privlačnost odigrala veliku ulogu, ali ona nije ono zbog čega odlučite da sa nekim provedete ceo život."

Iako je zauzet poslovnim anganžmanima on uvek nađe vreme za svoju porodicu. Porodični život nikada ne sme da trpi zbog karijere, a tome uči i svoju decu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs