ispovest

NISAM IMALA SE*S SA MUŽEM 3 GODINE! NE MOGU PODNETI POMISAO DA GA POLJUBIM: Evo zašto!


Trenutno se moj muž nije otuširao četiri dana. On je već prošao fazu u kojoj je bio prilično ljut na mene zbog toga. Ne znam šta da radim ...

Ljubav
Autor:
NISAM IMALA SE*S SA MUŽEM 3 GODINE! NE MOGU PODNETI POMISAO DA GA POLJUBIM: Evo zašto!
Foto: Shutterstock

Više puta je pokušala da mu ukaže na važnost higijene. Čak mu je kupila i piling za vlasište i šampon za čišćenje jer mu kosa posebno 'miriše', ali on uporno odbija da ih koristi.

Uz sve to, on retko pere zube kako treba i kaže da mu 'dah miriše na plak'. Pored toga, retko seče nokte kao i što retko pere ruke.

- Prošao je kroz fazu u kojoj je bio prilično ljut na mene jer nisam htela da mu se približim, zagrlim i poljubim. Čini se da je odustao, da više nije tako ljut i ne pokušava više da mi se približi. Jasno sam mu stavila do znanja poslednjih godina da ga ne želim blizu sebe - objasnila je supruga i dodala kako je ljuta što je on stalno ignoriše kada ga nagovara da vodi brigu o sebi i da to smatra nepoštovanjem.

ljuti partneri
foto: Shutterstock

Ona tvrdi da joj je muž nekada bio 'vrlo fin čovek', ali sada ozbiljno razmišlja o njihovom odnosu jer je problem postao veliki.

Shvatila je da on nije uvek bio ovakav i da je sve gore što su duže zajedno.

-Ne mogu podneti pomisao da budem blizu njega i da ga poljubim- iskrena je.

Mnogi su joj poručili da je njihov brak gotov.

- Nisam nimalo gadljiv, ali čitajući ovo mi je postalo mučno. Zašto si još uvek u braku s njim? Ja jednostavno ne bih mogao - glasio je jedan komentar.

- Apsolutno grozno. Neće se promeniti, zar ne? Mislim da vam je odnos mrtav- rekla je jedna osoba.

- Ako je tako, zvuči kao da mu jednostavno nije stalo da se potrudi. Nije ga briga kako se osećate - napisao je jedan komentator.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs