SAZNAJTE VIŠE

RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI, JOŠ REĐE SA NJOM: Ovo je supruga KEVINA KOSTNERA sa kojom je u braku skoro 20 godina!

Sinoćnju dodjelu Nagrada udruženja glumaca posebnom je učinila i holivudska zvezda Kevin Kostner. Baš poput supruge Kristine Baumgartner, glumac se poslednjih godina retko pojavljuje na crvenom tepihu svečanih događanja

Ljubav
20:34h Autor:
RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI, JOŠ REĐE SA NJOM: Ovo je supruga KEVINA KOSTNERA sa kojom je u braku skoro 20 godina!
Foto: Profimedia

Glumačka ekipa serije ‘Yellowstone’ s Kostnerom u glavnoj ulozi zaradila je nominaciju u kategoriji ‘Najbolja izvedba glumačkog ansambla u dramskoj seriji’ na sinoć održanoj dodeli Nagrada udruženja glumac, ali vredna statua otišla je u ruke ekipi serije ‘Naslednici’.

DA LI JE OVO NAJGORI RAD PLASTIČNOG HIRURGA IKADA:Nikol Kidman zbog botoksa i filera više ne liči na ljudsko biće!(FOTO)

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Iako se ne retko viđa na svečanim događanjima, spomenuta nominacija glumcu Kevinu Kostneru bila je dovoljan povod za pojavljivanje na crvenom tepihu u društvu supruge, Kristine Baumgartner.

Sa 17 godina mlađom suprugom, bivšom američkom manekenkom, Kostner je krajem 2004. godine uplovio u bračnu luku na svom ranču u Aspenu, a zajedno imaju troje dece – sinove kajdena (14), Hejsa (13) i 11- godišnju ćerku Grejs.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs