Da li ste i vi jedna od njih?

Žena sa ovih 10 osobina je apsolutno neodoljiva: Afrodizijak za muškarce!

Nijednom muškarcu neće biti izazov ukoliko može da vas čita kao otvorenu knjigu. Jedna stvar je da budete iskrene, a sasvim druga da ispričate celu životnu priču
Ljubav i zavođenje
17:18h Autor:
Žena sa ovih 10 osobina je apsolutno neodoljiva: Afrodizijak za muškarce!
Foto: Thinkstock

Da li se zapitate zašto su neke žene uvek u dugim i srećnim vezama i imaju neodoljive muškarce, dok su druge uvek same?

Iako vidimo da ove prve srećnice nisu ni najlepše ni najpametnije, a verovatno ćemo ispasti smešne ako sve to prepišemo sreći ili sudbini. Tajna je u tome da one imaju nešto čemu muškarci ne mogu da odole.

Ispunite prostoriju svojim osmehomŠto se više smejete, to ste više simpatične suprtonom polu. Trenerka, neuredna kosa, bez šminke... Uopšte nije važno, ukoliko iskren osmeh krasi vaše lice.

Laskajte muNisu samo žene rezervisane za laksanje...Ukoliko vam se nešto dopada na njemu, recite mu. Momci obožavaju komplimente i osećaju se sigurnije kada znaju šta vam se dopada kod njih.

Znakovi koji pokazuju da ste sreli svoju srodnu dušu: Otvorite širom oči!

DodiriNežan i neočekivan dodir će mu poručiti da vas privlači i da je toliko neodoljiv da ne možete da izdržite, a da ga ne dotaknete. Na ovaj način se uspostavlja i bliskost i suptilno pokazuje da ste prešli u neku intimniju fazu veze.

Srdačan pozdravNeka vaš pozdrav bude pun ljubavi i topline. Zagrlite ga i uputite mu najlepši osmeh. Nijedan muškarac ne može odoleti pozdravu dobrodošlice.

Budite zabavneOzbiljnost sačuvajte za roditelje ili poslovne sastanke, a na sastanku sa sdvojim dragim budite zanimljive, opuštene, nasmejane...Momci obožavaju da pored sebe imaju osobu koj aće im popraviti raspoloženje i učiniti da sat prođe kao minut. Uostalom ko još voli mrguda ili ledenu kraljicu.

...I pozitivneZapočnite razgovor lepim stvarima i temama, recite nešto smešno, ukrasite prostoriju osmehom, umesto što ćete se žaliti na loše vreme, dosadne kolege ili iritantnog šefa... Ko još može odoleti lepoj, zabavnoj i pozitivnoj dami?!

Samo jedno pitanje meri kvalitet veze: Zapitajte se ovo i saznajte da li ste zaljubljeni u pravog!

Ne spominjite druge momkeDa li bi vam bilo prijatno da slušate kako je njegova bivša imala smisla za humor ili koliko je zapravo ona atraktivna? Naravno da ne! Isto tako momci ne žele da slušaju o vašim udvaračima ili bišoj ljubavi...Takve razgovore ostavite za drugarice, a u njegovom društvu potrudite se da se oseća kao jedini muškarac na planeti.

Ostavite mesta i za maštuNijednom muškarcu neće biti izazov ukoliko može da vas čita kao otvorenu knjigu. Jedna stvar je da budete iskrene, a sasvim druga da ispričate celu životnu priču. Podelite sa njim pojedine zanimljive delove, ali ostavite mesta da misli o nekim sitnicama i događajima kada ste vi u pitanju.

Sačekajte sa seksomČekanje je pametna i sugurna strategija kada su seksualni odnosi u pitanju. Osim što ćete u periodu upoznavanja shvatiti kojem tipu muškaraca pripada, možete mu postati pravi izazov. Zato mu pružite priliku da dokaze da zaslužuje i vas i vaše telo. Naravno, pobrinite se da zna koliko ga želte i da vas privlači, ali ne idite do kraja dok ne budete potpuno sigurne.

Ne uzimajte ga zdravo za gotovoNe zaboravite da muška srca i osećanja nisu stvari sa kojima se treba igrati. Ne zanemarujte njegove potrebe i želje, pružite mu poštovanje i naravno očekujte isto...Jednom rečju, ne uzimajte ga zdravo za gotovo.

Njihova ljubav je prava, spoj savršen, čeka ih srećan kraj: Da li ste među ovim parovima?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs