Astrologija otkriva

Za njih će mart biti presudan: Ova 3 horoskopska znaka će naći ljubav svog života!

Vaša potraga za srodnom dušom ovog meseca će biti završena
Ljubav i zavođenje
15:42h Autor:
Za njih će mart biti presudan: Ova 3 horoskopska znaka će naći ljubav svog života!
Foto: Profimedia

Za ova tri horoskopska znaka, mart će biti mesec kada će odlepiti od ljubavi!

Škorpija

Sa Suncem, Merkurom, Venerom i Neptunom, plus pomračenje Sunca u kući ljubavi i strasti Škorpije, nije teško pretpostaviti koji će se glavni događaji odvijati tokom marta. Očekujte romansu i senzualnost, flertove, poglede i tako dalje. Imate priliku da upoznate novu ljubav. Zapravo, ako uzmemo u obzir pomračenje Sunca, možete svašta da očekujete!

Pripazite, nemojte da potrošite previše na izlaske, osvajanje i zabavu. Ljubav i novac ne idu zajedno u ovom periodu. Ako ste u ozbiljnoj vezi i sigurni ste da je to ono što želite, izbegavajte upuštanje u ljubavne igrice sa strane! Bilo bi previše riskantno.

Veliki horoskop za mart: Koga čeka poslednja šansa za uspeh, kome preti ljubavna afera!

Vodolija

Venera, planeta ljubavi, ostaje u Vodoliji sve do 12. marta. Uživajte u ovim čarobnim danima! Ljubav je u vazuduhu, vaše umeće zavođenja je snažno i u ljubavnom životu ostvarujete harmoniju. Nije loš ni period od 12. do 20. marta. Tada je Venera smeštena u Ribama i udiše isti romantični vazduh kao i vladar kuće veza Vodolija, Sunce, isto tako smešteno u Ribama.

Dodatno, uz uticaj na ljubav, ove dve planete pojačavaju i preokupaciju 2. solarne kuće: vrednosti, dobra i novac. Tako da, koliko god da je ljubav snažna, vi ćete biti fokusirani na materijalnu stranu života. To može da znači da sa partnerom delite materijalni interes. Na ljubavnu situaciju tokom marta uticaće komunikacija i putovanja.

Neukrotiva Vodolija je žena nad ženama: Neponovljiva i samo svoja!

Ribe

Mart je vaš mesec, vezano za sva polja, uključujući i polje ljubavi. Da krenemo, ovo je period u kojem zračite, primate toplinu, energiju i strast Sunca, koje je smešteno u Ribama sve do 20. marta. Dodatno, Merkur ulazi u vaš znak 5. marta. Merkur je vladar kuće parova Riba i biće u recepciji sa Jupiterom (koji je upravo u kući parova Riba), vladarem Riba.

To je kombinacija između dve planete koje izmenjuju svoje energije, sa pozitivnim efektom na ljubav i/ili brak. I na kraju, 12. marta, kao sam šlag na kraju: Venera ulazi u znak Riba, planeta ljubavi i dobrog razumevanja. Uz ovakve uticaje mart je odličan mesec za Ribe što se ljubavi tiče! Tražite i dobićete!

Od sudbine se ne može pobeći: Precizan dan kad ćeš se udati!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs