Kad mogu one

Udate žene vam savetuju: Niko nije savršen, oprostite mu!

Kada ti se čini kao da ćeš puknuti od svega, požali se prvo nekoj bliskoj osobi, kao npr. mami ili najboljoj prijateljici, a onda porazgovaraj sa partnerom
Ljubav i zavođenje
08:06h Autor:
Udate žene vam savetuju: Niko nije savršen, oprostite mu!
Foto: Shutterstock

Ukoliko tražite ljubavni savet od udatih žena ovo bi vam one rekle:

Naučite da kuvate

Ne morate znati ništa komplikovano, ali nešto ipak morate znati skuvati pa makar i samo nekoliko jela. Nije ni prijatno ni ekonomočno baš stalno jesti po restoranima.

Privukli ste mu pažnju, sad ga i zavedite: 4 kvarne cake da se zaljubi u vas!

Niko nije savršen

On će i dalje praviti neke greške, ali pokaži što više razumevanja za to. Bitno je samo da iskreno razgovaraš sa njim o tome, bez napadanja, koje samo dovodi do još većih problema.

Razgovaraj sa mamom ili prijateljicom

Kada ti se čini kao da ćeš puknuti od svega, požali se prvo nekoj bliskoj osobi, kao npr. mami ili najboljoj prijateljici, a onda porazgovaraj sa partnerom. Ne želiš reći nešto što ćeš kasnije požaliti.

U redu je biti izbirljiv

Nemoj izabrati životnog partnera iz pogrešnog razloga, jer se osećaš usamljeno i slično, već izaberi nekoga s kim te vežu zajedničke vrednosti i interesi. Ako ste mnogo različiti, to može biti dobro samo na kratke staze.

Najgori sastanci svih vremena: Nagovarao me da spavam sa njegovim cimerom!

Pristajte na kompromise

Komunikacija je ključ svake zdrave veze i braka. Ponekad ti se jednostavno neće ništa raditi, ali zapitaj se da li se njemu raditi baš sve što ti želiš? Naravno da ne. Prema tome... Možda ti se takve stvari čine kao sitnice, ali velike svađe često prozlaze iz malih stvari.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs