Ko kaže da nije moguće

Privukli ste mu pažnju, sad ga i zavedite: 4 kvarne cake da se zaljubi u vas!

Samo zato što je on zgodan i uspešan, i što vas je častio pićem ne znači da momentalno treba da zaboravite na svoje dostojanstvo i učinite sve što on od vas očekuje
Ljubav i zavođenje
11:28h Autor:
Privukli ste mu pažnju, sad ga i zavedite: 4 kvarne cake da se zaljubi u vas!
Foto: Thinkstock

Muškarci se najlakše zaljube u žene koje znaju da budu tajanstvene i koje ne pristaju na sve tek tako. Davanje sebe malo po malo, ko na kašičici, najbrže će ga privući k vama i zadržati ga u vašem naručju.

Ipak, nekim ženama je jezik brži od pameti, pa pojedine rečenice, ali i postupci znaju da ih odbiju istog trena.

Međutim, ako želite da odigrate mudro, i pre svega da ga naterate da se ludo zaljubi u vas, moraćete da poslušate sledeće savete:

Pametne žene ovo praktikuju: Glavni adut za držanje muškarca u šaci!

1. Pazite na svoje dostojanstvo

Samo zato što je on zgodan i uspešan, i što vas je pozvao na sastanak i častio vas pićem ili vam na bilo koji drugi način dao do znanja da mu se sviđate, ne znači da momentalno treba da zaboravite na svoje dostojanstvo i učinite sve što on od vas očekuje.

Postavite svoje granice i dajte mu do znanja kakav ste tip žene. Ako želi ozbiljnu vezu, itekako će to ceniti.

Fatalna zavodnica: Žena kojoj nijedan muškarac ne može da odoli!

2. Budite samo svoji

Ako u startu krenete da glumite da ste nešto što niste, vezu unapred osuđujete na propast. Samo je pitanje vremena kada će vaši stavovi, navike i obrasci ponašanja isplivati na površinu pa zaista nema potrebe da ih prikrivate. Budite prirodni, spontani i dosledni sebi, takvi ćete mu se najviše svideti.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

3. Dajte mu prostora

Važno je da se od samog početka naviknete da ne gušite jedno drugo ljubomornim ispadima, sumnjičavim pitanjima i provokacijama. Budite na oprezu kada su druge žene u pitanju, ali nemojte zaboraviti da niste vezani pupčanom vrpcom i da ne morate zajedno da provedete baš svaki slobodan trenutak. Sve dok ne izneveri vaše poverenje nemate nikakvog razloga za brigu.

Rimski ljubavni horoskop: Koji znak će upoznati srodnu dušu!

4. Pokažite otvoreno svoje kvalitete

Davno su prošla vremena kada su muškarci padali na žene koje su spremne da im se potčine i gledaju ih kao božanstvo. Muškarci sa kojima biste rado bili u ozbiljnoj vezi vole snažne i samosvesne žene, obrazovane, inteligentne i sposobne.

Sve ono što znate i za šta se sposobni može samo da vam ide u prilog, zato se ne ustručavajte da pokažete svoje kvalitete. Očarajte ga svim raspoloživim atributima i dajte mu do znanja da vredite mnogo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs