Nema pomoći

Surove istine o muškarcima: 5 stvari koje morate da prihvatite, sviđale vam se ili ne!

Oni vole da imaju trenutke za sebe, toplinu svog doma, uživaju uz dobar film ili knjigu. U ovakvim situacijama, žena im apsolutno nije potrebna
Ljubav i zavođenje
01:02h Autor:
Surove istine o muškarcima: 5 stvari koje morate da prihvatite, sviđale vam se ili ne!
Foto: Shutterstock

Dokazano je da su muškarci i žene dva različita sveta, pa su razne nesuglasice i kratki spojevi u vezi neizbežni.

Iako mogu biti dragi, romantični, dobri i nežni, muškarci imaju i navike koje vam se možda i neće toliko svideti, ali ih jednostavno ne možete promeniti!

1. Jutarnja erekcija nema veze sa vama

Koliko god žene mislile kako se muškarci bude sa erekcijom zato što osećaju toplo, seksi telo pored sebe, jutarnja erekcija je samo posledica snova.

Za vreme REM faze, neurološka aktivnost i oslobađanje hormona testosterona stvaraju erekciju. U proseku, muškarci iskuse tri do pet erekcija tokom normalnog sna.

Polovična, ljubav koja vas unesrećuje: Ovo je razlog da raskinete sa njim!

2.Vole da budu i sami

Iako je većina žena svesna ove činjenice, nije na odmet ponoviti. Muškarci nisu uvek za druženja, ispijanje kafe u kafiću, a ponajmanje za šetnje i kupovinu po šoping centrima. Oni vole da imaju trenutke za sebe, toplinu svog doma, uživaju uz dobar film ili knjigu. U ovakvim situacijama, žena im apsolutno nije potrebna.

3. Obožavaju skupe automobile

Kao što žene sanjaju o cipelama i torbama sa potpisom, tako i muškarci imaju svoje snove koje im niko ne može oduzeti. Blještavi sjaj skupocenih automobila zaokuplja njihovu pažnju, dive im se i maštaju o njima, bez obzira što znaju da su im nedostižni.

Seksi bonton: Ako prekršite ova 4 pravila, zgadićete mu se za sva vremena!

4. Vole da gledaju tuđe žene

Htele vi to ili ne, većina muškaraca ne može da se kontroliše kada je u pitanju zgodna žena. Oni bar na sekundu moraju da bace oko na drugu ženu. Ako ste se našli u toj situaciji, ne morate se ljutiti, jer će se najverovatnije ova priča još mnogo puta ponoviti, ali ne zato što mu vi više niste zanimljivi, već zato što im je to, jednostavno, u krvi.

5. Muškarci vole kad im se divite

Svaki muškarac želi da njegova partnerka ima o njemu visoko mišljenje, da se divi njegovoj snazi, inteligenciji i seksualnoj sposobnosti. Upravo zbog toga neki muškarci nikako ne mogu da prihvate činjenicu da njegova partnerka zarađuje više od njega.

Zagarantovan kraj: 6 rečenica koje vode do razvoda!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs