Prelomni trenuci

Stvarni razlog zašto se muškarac ženi: Istina iz prve ruke!

Iako kriterijumi nisu univerzalni i svako želi ono što odgovara njegovoj ličnosti, često se pogrešno smatra da su muškarci ti koji se teže odlučuju na brak
Ljubav i zavođenje
08:38h Autor:
Stvarni razlog zašto se muškarac ženi: Istina iz prve ruke!
Foto: Profimedia

Ponekad se čini da muškarci zapravo ne znaju šta žele i da im izgled žene najpre zavrti glavu, ali primeri iz realnog života otkrivaju da to uopšte nije tako.

Izlaženje, upoznavanje i pristupanje jedan je od načina odabiranja za ljude koji bi voleli da nađu svog partnera za ceo život.

Iako kriterijumi nisu univerzalni i svako želi ono što odgovara njegovoj ličnosti, često se pogrešno smatra da su muškarci ti koji se teže odlučuju na brak. Prava istina jeste da i oni imaju jasno definisane tražene osobine svoje buduće žene, a 15-orica njih otkrilo je i koje su to osobine:

- Moja žena, dok je još bila moja devojka, rekla je nešto što nikad neću zaboraviti. Rekla je pokušati da te ne volim je isto kao pokušati da ne budem gladna. To je bila najlepša stvar koju mi je ikad iko rekao, tako iskreno i otvoreno pokazujući da me voli i treba, a ne glumeći nedodirljivu. Takođe, ima veštinu skidanja mojih čarapa sa svojim nožnim prstima, a takav dečji zaigrani pristup svakodnevici je nešto što ulepša život na duge staze.

Najteže kombinacije dvoje ljudi: Ovde nema sreće!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- Poverenje, sposobnost komunikacije, seksualna kompatibilnost, spremnost na opraštanje i bar nekoliko zajedničkih interesa su ono što čine dobar brak. To vam tvrdim iz iskustva - u srećnom sam braku 20 godina.

- Poštenje i iskrenost, to je ono najvažnije, a ujedno i ono što je najteže pronaći. Lepo je imati kraj sebe nekoga ko ima stav, zna da ga izrazi i drži ga se - barem znaš na čemu si.

- Uz puno drugih stvari, kuvanje. Koliko god to zvučalo primitivno, nema ništa lepše ni više seksi nego kad vam vaša odabranica napravi da jedete ono što volite. Ljubav zaista ide kroz želudac.

- Znao sam da sam upoznao svoju ženu kad sam shvatio da ne možemo da dođemo do kraja razgovora - uvek dok smo pričali, bilo nam je teško da prestanemo. Naravno, njena lepota, naša seksualna hemija i humor nisu na odmet.

- Za mene, najvažnija stvar je da imamo sličan smisao za humor. To znači da slično shvatamo stvari, a smeh je nužan da bi se prebrodile teškoće.

U njima ćeš naći sve osim muža, prodaće i tebe za slobodu: Tri zaklete neženje Zodijaka!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- Sposobnost da ne radimo ništa i da nam je prijatno dok smo zajedno. Da možemo satima da sedimo na kauču, ruka u ruci i lepo nam je. Ako idemo negde, super, ako ne, opet super, važno je da smo zajedno.

- Materijal za ženu je = najbolji prijatelj + seksualna privlačnost.

- Važno mi je da ima sopstvene interese i da su joj važni, to je pokazatelj zrelog pojedinca.

- Da lepo miriše i da sve njene ludorije na zgodan način funkcionišu sa mojim ludostima.

- Važno je da živimo život istim tempom. To da želimo iste stvari u isto vreme je neverovatno podcenjeno, a presuđuje brojnim ljubavnim odnosima.

- Kod razmatranja da li je neka žena ona prava za mene, gledaću kakve je odnose izgradila u životu i ko su ljudi sa kojima je odabrala da se okruži. Ako sa njom želim stabilnu i dugoročnu ljubav, želim da vidim da je sposobna za to kroz odnose sa prijateljima, porodicom...

Čak i ako te voli kao kraljicu: Oteraće ga ove tvoje loše navike!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- Odličan smisao za humor, crta nezavisnosti sa sopstvenim interesima, sposobnost komunikacije i to da voli seks, naravno sa mnom. Pritom mislim da nije samo pasivna, već i ona meni pristupa. Jednostavno rečeno, to je ona koju želite kraj sebe i nakon seksa, a ne samo pre. Ako nakon toga možemo da budemo najbolji prijatelji, to je to.

- Žena koju ću oženiti treba da bude iskrena i otvorena, spremna na istraživanje raznih mogućnosti koje nam život nudi. Važno je i da se slaže s mojim prijateljima, jer su oni odraz mene, a isto važi i za mene sa njenima.

- Tražim nekoga ko će da mi počeše leđa na mestu koje ne mogu da dohvatim i nekog ko će želeti da uradi nešto lepo za mene, bez da ja moram to da tražim.

9 zapovesti svake uspešne veze: Da ljubav traje ceo život!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs