Oslušnite i pamtite

Reći će ti ovo samo ako te stvarno voli: 8 rečenica koje ga odaju!

Ne, "Volim te" nije na prvom mestu, nije čak ni na spisku
Ljubav i zavođenje
10:50h Autor:
Reći će ti ovo samo ako te stvarno voli: 8 rečenica koje ga odaju!
Foto: Shutterstock

Možda vaš muškarac ne pokazuje ljubav na svakih pet sekundi, ali to ne znači da on to i ne oseća.

Muškarci jednostavno nisu vešti u pokazivanju osećanja, a ako je i uspeo da izgovori, budite sigurni da vam to neće ponavljati, ili hoće veoma retko.

Ali, ovih 8 rečenica će ga razotkriti, jer ih jači pol izgovara samo ako zaista vole svoju nežniju polovinu!

1. Žao mi je. Dosadni ljudi bi želeli da poverujete u drugačije, ali u stvari, on ovo ne izgovara kako bi vas ućutkao i završio raspravu sa minimalnim zamorom. Ako se izvinjava, on jasno pokazuje da vas poštuje dovoljno da prizna da je pogrešio. Vaš oproštaj mu je mnogo važniji nego da on bude u pravu.

2. Prelepa si. Ovo nije Baš si seksi ili Prava si mačka. Reč prelepa je daleko drugačija - svaka devojka zna da ova reč ima mnogo veće značenje, od nekog dobacivanja na ulici od nepoznatog momka. Ako on misli da ste prelepi i to vam kaže, on je zaista odlepio za vama.

Muškarci priznali: Ovih 5 osobina najviše vole kod žena!

3. Pusti me da to uradim. On to ne kaže kako bi ispao džentlmen pred vama, jer smatra da je on jača polovina, pa treba da vam pomogne i da vas zaštiti, u bilo kojoj situaciji. Ako vas voli, on će želeti da vam pomogne u svakoj situaciji. On će to osetiti sam, tako da nećete morati ni da ga pitate za uslugu.

4. Možemo da odemo ovde sledeće godine. Dugoročni planovi - dugoročna veza. Nijedan muškarac neće organizovati odmor sa osobom sa kojom planira da ostane kratko ili jednostavno ne oseća ništa prema njoj. Planovi za budućnost ga ne plaše, jer on planira da sa vama gradi ozbiljni odnos.

5. I šta se onda desilo? Kada mu kažete neke svoje male tračeve, on neće samo klimati glavom dok odsutno razmišlja o sasvim desetoj stvari. Iz nekog čudnog razloga, on zapravo prati celu vašu priču i pomno vas sluša. Tom muškarcu je očigledno mnogo stalo do vas, pa i do vašeg mišljenja.

Niste u vezi? Ove 3 stvari ne smete da zaboravite!

6. Da li si okej? Ova rečenica može biti najgora - bilo da ste dobro pa se iznervirate što vas je uopšte to pitao, ili niste dobro, ali to nije dobro pitanje jer osećate da ćete početi da se raspravljate. Možda bi trebalo da mu progledate kroz prste ovaj put. Ako vam postavi ovo pitanje, to znači da mu je stalno, i da želi da vidi kako se osećate. Ako niste dobro, on želi da budete.

7. Moraš i ti da dođeš. On će izaći sa prijateljima, ali on zna da veče ne može da bude savršeno bez vas. On vas ne poziva samo kada je sam, pa mu je dosadno, već želi da vas uključi u sve njegove sfere života.

8. Hvala ti. I nakon nekoliko meseci veze ili čak godina, on zna da se zahvali za sve. Vaš muškarac ceni sve što vi radite i nikada nema problem da to i pokaže.

Žene padaju na ovakve muškarce: Nećete verovati šta ih najviše privlači!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs