Imajte ih na umu

Niste u vezi? Ove 3 stvari ne smete da zaboravite!

Evo u čemu je tajna pronalaska onoga ko će da nam zaista odgovara
Ljubav i zavođenje
01:54h Autor:
Niste u vezi? Ove 3 stvari ne smete da zaboravite!

1. Najvažnija osoba koju ćete upoznati u životu ste vi

Brojne sate i ogromnu količinu energije utrošili smo u to da što bolje upoznamo osobu za koju smo pomislili da je ona prava, ona s kojom ćemo da ostvarimo vezu. Na tom putu smo često po strani ostavili pitanje: "A ko sam ja?"

Međutim, tajna pronalaska onoga ko će da nam zaista odgovara upravo je u tome: moramo prvo da se pobrinemo za sebe, da uložimo vreme u razvoj ličnosti, stvaranje interesa, vizije, duhovni put i sistem vrednosti. Moramo da otkrijemo šta nas zaista ispunjava, šta je "ono nešto", iskra koja nas pokreće, tačka u nama na koju se oslanjamo. Na kraju, ne možemo da znamo šta želimo od budućeg partnera ako ne znamo šta želimo od života.

Kako uništavate sebi šansu za sreću: 5 najvećih ljubavnih laži!

2. Uvek ćete da privučete onakvu osobu kakvu smatrate da zaslužujete

Svi mi na neki način imamo istaknutu cenu. Mnogi svoju vrednost vežu za spoljašnju pojavu, uspeh, moć. Međutim, kakva god cena bila "istaknuta" na nama, mi smo ti koji smo je formirali i istakli. Niko drugi to nije učinio za nas. Često kroz život idemo potcenjujući sami sebe. Mislimo da nismo dovoljno dobri, pametni ili lepi.

Ako ne uvidimo koliko smo zaista vredni, donosićemo odluke temeljene na potcenjivanju, putovaćemo mnogim trnovitim putevima i pitaćemo se kako to da baš svaki put nailazimo na one koji nas ne poštuju, ne razumeju, ne vide, ne cene. Iako smo pripadnici hriršćanskog kruga, zaboravljamo onu osnovnu misao da nas je Bog stvorio po svom uzoru. U čemu je onda problem? Ako će neko da vas ceni prema vrednostima konzumerističkog sveta, možda to i nije osoba za vas?

Lepa, ljubazna, inteligentna, a sama: Primenite ovih 5 navika, postaće samo vaš!

3. Pronaći ljubav je važno, ali važnije je ne izgubiti se u potrazi

Na svetu smo pre svega kako bismo pronašli svoju svrhu, a ne partnera. Veza ili brak deo su veće slike našeg života, to su karike u lancu, a ne jedina svrha. Pronaći ljubav deo je našeg života, deo koji može život da učini vrednijim, ali potpuno se izgubiti u potrazi za partnerom znači ne razumeti šta je to ljubav.

Zašto ne možete da nađete onog pravog: 6 grešaka singl žena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs