Čuvajte ga

On je pravi, život će vam pretvoriti u raj: 11 kvaliteta muškarca za ceo život!

Njegova fizička aktivnost usko je povezana sa tim kako izgleda, ali i time koliko drži do sebe - svog izgleda i zdravlja. Ona je veliki plus i u seksualnom životu, odličan izduvni ventil i hobi koji samopouzdana žena treba da ceni
Ljubav i zavođenje
14:12h Autor:
On je pravi, život će vam pretvoriti u raj: 11 kvaliteta muškarca za ceo život!
Foto: Shutterstock

Ako upoznate i privučete muškarca sa sledećih 11 osobina, nikada ga ne ispuštajte, jer su retki i pojavljuju se samo jednom u životu!

1. Dok vas gleda, zaista vas gledaAko vas muškarac gleda pravo u oči i sluša - to je znak istinskog zanimanja. Učestvovanje u razgovoru i postavljanje podpitanja odaje njegov interes - on želi da zaviri u žensku dušu, shvati kakva je ona osoba. Njemu nije interes samo seks, niti mu žena služi samo kao dodatak, on želi partnera kojeg ceni.

2. Dobar je, ali ne dozvoljava da ga drugi gazePostoji agresivan tip muškaraca koji svojim stavom i ponašanjem odaju kako misle da su bolji od svih drugih. S druge strane, postoje muškarci pasivnog karaktera i slabe volje koji se silom trude da ih drugi prihvate, pa uvek slede druge. Najvredniji je muškarac koji obedinjuje te dve stvari - on ima meru između poniznosti, ali i samopouzdanja. Njegovo srce je nežno, ali može da bude brutalan u bitkama koje treba voditi.

Da vam brak bude jak kao stena: Evo šta treba da radite svaki dan!

3. Zna da kuvaPritom se ne misli da on treba da bude vrhunski kuvar, impresivno je da zna osnove kuvanja, kako bi naposletku mogao sam sebe da prehrani. Osim što ljubav ide kroz želudac, kulinarska veština je pokazatelj njegove snalažljivosti, kao i volje da sa vama deli i druge kućne poslove, bez mačo stavova, već sa željom da se poslovi što pre obave i raspodele, kako bi zajedno mogli da uživate.

4. Ambiciozan je, ali čvrsto stoji na zemljiLjudi koji ne teže za nečim boljim u životu i nisu spremni to da rade, osuđeni su na dosadno i pasivno prežljivanje. Nije poenta u tome da muškarac bude vizionar i sanjar sa nemogućim snovima o tome kako će biti milioner ili da radi super plaćen posao, već da njegov mozak radi, želi uspeh radi ličnog priznanja svojih sposobnosti, napretka ali kako bi i zajedno ostvarili lagodniji život.

5. Fizički je aktivanNjegova fizička aktivnost usko je povezana sa tim kako izgleda, ali i time koliko drži do sebe - svog izgleda i zdravlja. Ona je veliki plus i u seksualnom životu, odličan izduvni ventil i hobi koji samopouzdana žena treba da ceni.

Klonite ih se: Ovakvi muškarci će vas sigurno prevariti!

6. Inteligentan je, ali ne i drzakDobro, možda samo malo. Muškarac koji je inteligentan, brz i mudar, svakako je partner kojeg bi žena trebalo da zadrži u životu. Lepo je razgovarati, raspravljati i primati savete od nekog pametnog, ali sve dok on nije umišljen i ne nameće svoje mišljenje. Biološki smo programirani da cenimo i divimo se inteligenciji, pa i određenoj (ali umerenoj) dozi drskosti koja otkriva samopouzdanje i zaigranost.

7. Zna kako da vas nasmejeAko vam muškarac ne može izmamiti osmeh na lice i oraspoložiti vas, taj odnos nema smisla i bolje ga je odmah okončati. Humor i pozitivan stav su osobine partnera za ceo život i najvažnije oružje u zajedničkom životu, sa kojim ćete se boriti protiv rutine, nesreća, stresa...

8. Voli vas celim srcemOvo je daleko najvažnija vrlina muškarca kojeg bi trebalo da imate kraj sebe celog života. Prava i dugotrajna ljubav nije nešto što se može odglumiti, ali ni sakriti. Otkriva se u pogledu, načinu na koji vas dodiruje, brine, savetuje. Takva ljuba rađa osećaj sigurnosti, otklanja strah i ljubomoru, i sa sobom nosi zajedničku budućnost.

Pre nego što napravite grešku: 30 Da koje morate da kažete pre braka!

9. Spreman je da popustiPostoji puno muškaraca, kao i žena, koji u svemu moraju da budu prvi, u pravu, najpametniji. Muškarac koji ponekad zna da popusti, odustane od rasprave ili je ne započinje jer unapred shvata da ona nema smisla i donosi samo nemir u kući, jeste mudar muškarac kojeg bi svaka žena bila srećna da ima kraj sebe.

10. Tu je kad vam je potrebanDobar muškarac i partner ne beži na prvi znak problema, od bolesti do smtnih slučajeva u porodici, kroz sve što pogađa ljude kroz život. On želi da pomogne, a ako ne zna i ne može, potrudiće se bar da bude rame za plakanje - to je pravi oslonac u životu koji daje nadu da će biti bolje.

11. Zna da bude nesebičanOvo se može primeniti na gotovo svako životno područje, od seksa do hrane. Muškarac kojem je važno i stalo da je njegova partnerka srećna, neće biti sebičan u pružanju užitka u krevetu, već će mu ono biti jednako važno kao njegovo zadovoljstvo. Osim toga, žene vole džentlmensku ideju žrtvovanja za damu - bilo da joj daje poslednji griz sendviča ili pruža svoju jaknu ako joj je hladno.

4 najveće muške tajne: Ovo kriju od vas kao zmija noge!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs