Ljubav cveta

Njemu 17, njoj 71: Upoznali se na sahrani njenog sina, venčali 3 nedelje kasnije! (VIDEO)

Nije se nadala da će baš tamo naći ljubav svog života

Ljubav i zavođenje
11:44h Autor:
Njemu 17, njoj 71: Upoznali se na sahrani njenog sina, venčali 3 nedelje kasnije! (VIDEO)
Foto: Facebook / Almeda.hardwick

Ljubav na prvi pogled često se desi poput groma iz vedrog neba. U to su se uverili Almeda Erel (71) i Geri Hardvik (17) koji su se zaljubili jedno u drugo na sahrani Amandinog sina, a samo 3 nedelja kasnije su se venčali!

"Nisam tražila mlađeg muškarca, ali Geri se jednostavno pojavio. Odmah sam znala da je on taj pravi", rekla je ova vremešna majka četvoro dece, prenosi britanski Metro.

Ljubav na prvu rečenicu: Kako se Gregor (32) zaljubio u Mariju (92)! (VIDEO)

Ona je bila potpuno slomljenog srca kada je ostala udovica, a dotukla ju je smrt njenog sina.

"Ostala sam sama, ali sam znala da sam u potrazi za srodnom dušom", rekla je Almeda, koja posle sinovljeve sahrane na kojoj je upoznala Gerija nije mogla da prestane da misli o njemu. Osećanja su im bila obostrana.

"Ona ima predivne svetlucave plave oči. Kada sam Lizi (Almedinoj snaji) rekao da mi se ona sviđa, odgovorila mi je da se i ja njoj dopadam i da treba da nas spoji", izjavio je Geri. Nedugo nakon toga, sreli su se na rođendanu Lizine ćerke i momentalno osetili "varnice".

Čudan ukus: 31-godišnjak je 5 godina u vezi sa 91-godišnjom staricom! (FOTO, VIDEO)

"Taj osmeh, dobar izgled, bio je baš kakvog sam ga zapamtila sa sahrane. Toliko smo bili nervozni da nismo mogli ni da jedemo, a u jednom trenutku je čak pao sa stolice", rekla je Almeda.

Ispovest starije gospođe o vezi sa 23-godišnjakom: Bila sam presrećna, živela sam za trenutak!

Od tog dana, par se viđao svako veče, a nakon dve nedelje Almeda je pristala da se uda za Gerija, koji je o prvoj bračnoj noći izjavio:

"Bilo je divno, lepše nego u mojim najluđim snovima. Ona je za mene savršena žena i fizička strana naše veze ne može da bude bolja!"

Zašto muškarci lude za starijim ženama: Zbog ovoga mlađe nemaju šanse!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs