Oduševiće vas

Sve za ljubav: Upoznali se na internetu, pa učinili ono što bi malo ko smeo!

Da ljubav bukvalno ne poznaje granice, dokazuju mnogi parovi u poslednje vreme
Ljubav i zavođenje
10:06h
Sve za ljubav: Upoznali se na internetu, pa učinili ono što bi malo ko smeo!
Foto: Thinkstock

Dok većina ljudi vrlo oprezno gleda na prvi susret i umesto večere radije biraju odlazak na piće kako bi u slučaju "nepogodnih okolnosti" mogli lako da pobegnu, drugi odluče da prelete na hiljade kilometara!

Ova 4 para usudila su se da učini ono što bi malo ko smeo - da rizikuju i odu na potpuno nepoznato mesto da bi upoznali simpatiju sa interneta!

1. Džil Rosado, mlada dizajnerka iz Njujorka, svog dečka nije nikada videla uživo sve do trenutka kada je odlučila da se preseli u Australiju kod njega na godinu dana! Bilo je to njeno prvo putovanje van zemlje, a na to se odlučila nakon što je postao njen najbolji prijatelj. Godinu i po dana razgovarali su preko Skajpa, znali su sve jedno o drugom i ta godina dana u Australiji je proletela. Na žalost, Džil nije mogla da produžiti svoju vizu i vratila se u Njujork. Ali, njen dečko posetiće je tokom zime, a kada on dobije diplomu, na njenoj ruci će zasijati prsten!

One su se srećno udale, i to zahvaljujući ovim 10 stvari!

2. Mimi Ših, 32-godišnjakinja iz Njujorka upoznala je dečka dok je bila u Londonu. Kratko upoznavanje rezultiralo je povezivanjem putem LinkedIn-a, a zatim se komunikacija nastavila putem mejla. Nakon pet meseci on je došao u Njujork, gde su se sreli nekoliko puta, a nakon što se vratio u London dobila je poruku: Moram te ponovo videti!

I ona je ponovno sela u avion i odletela za London! Ispričala je da nikada ranije nije učinila ništa slično, ali nije htela da žali do kraja života jer to nije uradila. Dočekao ju je na aerodromu, pripremio romantičnu večeru i odveo u šetnju. Odlučili su da pokušaju da započnu vezu. Sada se viđaju svake tri do četiri nedelje, a on planira uskoro da se preseli u Njujork.

I da vas voli najviše na svetu, ovo vam neće tolerisati - Najgore što možete reći muškarcu!

3. Oboje su bili gosti na venčanju, on iz Los Anđelesa, ona iz Atlante. Ali, dogodila im se ljubav na prvi pogled. Nakon večeri pune hemije i iskri koje su se među njima razvile, ona je otišla i on je mislio da je više ikada neće videti. Zatim je ona došla do njegovog broja telefona i usledili su česti pozivi i poruke. Nakon što je njegov račun tog prvog meseca bio vrtoglavih 400 dolara, odlučili su da nešto preduzmu, neki korak dalje. Kupio je avionsku kartu za Atlantu i proveo vikend kod nje. Godinu dana kasnije ona se preselila u Los Anđeles, a dve godine nakon toga ovaj par živi zajedno!

4. Ona je 28-godišnji pisac iz Njujorka koja se prijavila za projekat koji bi se mogao opisati rečima "Otputujte u San Francisko i pronađite ljubav svog života". Iako nije verovala da će tu biti ikakve romantike, radovala se besplatnom putovanju u San Francisko. I dok su se ređali neuspešni susreti na slepo, Britani je odlučila da se "odmoriti od svega" uz piće u jednom od barova. I tu se dogodio onaj kliše - upoznala je muškarca u baru i razgovarali su celu noć!

Bilo je to dan pre njenog povratka kući. Sutradan ju je odveo u obilazak grada, pokazao joj je svoja najdraža mesta. Noć je prošla prebrzo i iznenađujuće prijatno. Na odlasku mu je rekla: Pa, ako ćeš ikada biti u Njujorku, moraćemo da se vidimo ponovo. I nakon mesec dana, on je bio u njenom gradu. Dogovorili su se da će se viđati kad god budu mogli i videti kuda će ih to odvesti.

6 tipova muškaraca sa kojima treba da izađete bar jednom - Neprocenjiva iskustva!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs