Zlatna pravila

One su se srećno udale, i to zahvaljujući ovim 10 stvari!

Odgovori prilično laskaju i potvrđuju da muškarci umeju da cene prave stvari
Ljubav i zavođenje
01:20h Autor:
One su se srećno udale, i to zahvaljujući ovim 10 stvari!
Foto: Shutterstock

O ukusima ne treba raspravljati i to je zlatno pravilo. Ali kada govorimo o privlačnosti i osobinama koje su muškarcima neodoljive, postoje neke sličnosti.

Urađena je anketa u kojoj je učetvovalo 100 muškaraca, a pitanje je glasilo "šta ih je to privuklo kod žene koju vole?".

Iako su odgovor bili vrlo iskreni, domišljati i u osnovi različiti, postojala su i neka ponavljanja. Prenosimo vam 10 izjava koje zaista laskaju damama, a da uopšte nisu vezane za fizički izgled i seksepil, piše Cosmopolitan.rs.

1. Moja idealna žena je jedinstvena. Ne ističe se u masi, ali njen smisao za humor, osmeh i snažna pozitivna energija je izdvajaju od ostalih žena koje sam upoznao. Sa mnom je prirodna i luckasta.

Ostavila muža na godinu dana: Evo šta je otkrila i poručila svim ženama!

2.Kod moje supruge me je privuklo to što je pametna, nezavisna i moja snažna intelektualna konkurencija. Ona je direktna i iskrena i s njom mogu da pričam o svemu.

3. Iako je potpuna suprotnost od mene, moja supruga i ja imamo iste životne ciljeve i moralne vrednosti. Život je prepun kompromisa i na to sam bio spreman, ali teško je pregovarati oko morala i ciljeva i zato smatram da je ona zapravo "ona" prava.

4. Moja buduća supruga privukla me je dobrotom i slatkoćom. Njena neiskvarenost i toplina me teraju da nastavim dalje. Ona je moj pokretač i moje životno gorivo.

Udata žena spavala sa 12 nepoznatih muškaraca: Dotukao je potez supruga!

5. Pronašao sam ženu koja je snažnija od mene u područjima u kojima sam ja slab. Ona je pametna, organizovana, brižna i vredna žena i majka.

6. Svoju devojku obožavam zato što pored nje mogu da budem prirodan i ono što jesam. Kapira moje fore i šale, svesna je mojih mana i prihvatila me onakvog kakav zaista jesam. Ona je simpatična, draga, vesela, brižna i moja velika podrška u svemu.

7. Tri stvari su me privukle kod moje supruge. To što je pametna, fleksibilna i načitana (puno više od mene) i to što je osećajna, nežna i brižna.

Zanemarivao je, varao, i na kraju ostavio: Bivša supruga otkrila 4 greške koje su je koštale braka!

8. Kada sam upoznao sadašnju suprugu i kada smo počeli da se zbližavamo, prvo šta sam pomislio bilo je - ovo je žena s kojom želim da provedem ceo život. Ona je slatka i draga, žena od poverenja.

9. Dobrota, veliko srce, vesela narav i smeh su ono što me je privuklo kod moje sadašnje devojke i buduće supruge. Pre nje sam imao dosta kratkih i dugih veza, a li s njom sam odmah osetio povezanost.

10. Ona je snažna i nezavisna žena. Voli izazove i savršeno savladava svaku životnu prepreku. Ona je žena mog života i njena snaga i snalažljivost su za mene neprocjenjivi.

Najbolje žene za brak od svih horoskopskih znakova: Da li ste među njima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs