Da ne bude posle kasno

Ne preterujte, kajaćete se: Šta ne treba da bude razlog za raskid!

Uvek imajte na umu da on ima i život koji ne uključuje vas
Ljubav i zavođenje
11:34h
Ne preterujte, kajaćete se: Šta ne treba da bude razlog za raskid!
Foto: Shutterstock

Iako ovo nisu scenarija koje bismo poželeli u vezi, nisu ni razlozi za crvene kartone:

1. Ne uklapa se u vašu sliku savršenog dečka

Ne postoji savršeni dečko! Čak i da neki potencijalni dečko ima sve kvalitete kojima se nadate, opet bi imao pokoju manu jer savršenstvo ne postoji! Nemojte razmatrati raskid samo zato što vas ne izvodi na super romantične večere ili vas gotovo nikada ne iznenadi nekom sitnicom, ili zato što vam ne ljubi tlo pod nogama. On ima svoje načine na koje pokazuje ljubav i sve dok je tako, nemate razloga za brigu.

2. Niste centar njegovog sveta

Uvek imajte na umu da on ima i život koji ne uključuje vas. Njegov fakultet, posao i krug prijatelja su svet u koji vi ne morate da budete uključeni, a koji, sviđalo se to vama ili ne, mora da postoji. Ne gubite živce kada poželi da popije pivo sa svojim prijateljima ili da igra s njima igrice. I njemu ponekad treba prostora i vremena u kojem mu niko neće smetati.

Poznati psiholog otkrio: Ove 4 navike su najopasnije za vezu!

3. Ne pokazuje osećanja u javnosti

Neki ljudi jednostavno javno pokazivanje osećanja ne vole/ preziru/ nije im prijatno/ stide se. Samo zato što ne voli da pokazuje osećanje pred drugima ne znači da nema emocije ili da vas voli manje. To jednostavno znači da voli da svoju privatnost drži za sebe i u tome nema ništa loše. Najvažnije je kako se ponaša prema vama kada nema nikoga drugog u blizini.

4. Vaši prijatelji ga baš i ne vole

Jedno je kada vaši prijatelji imaju opravdan razlog zašto ga ne vole (nasilan je, voli da pije, vara vas), ali ako im jednostavno nije simpatičan, to svakako ne bi trebalo da bude razlog za raskid veze. Važno je kako se vi osećate u njegovoj blizini i kako se ponaša prema vama. A upoređivanje veze prema standardima vaših prijatelja/ roditelja/ bilo koga osim vas dvoje samo će nepotrebno da vam zakomplikuje život.

Iskusne zavodnice znaju: 7 poteza na koje pada svaki muškarac!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs