Zabavite se

Narcis, ležeran tip ili frajer na kvadrat: Saznajte šta kupaći govori o muškarcu!

Bermude do kolena definitivno su najomiljeniji model muškog autfita za kupanje
Ljubav i zavođenje
21:30h Autor:
Narcis, ležeran tip ili frajer na kvadrat: Saznajte šta kupaći govori o muškarcu!
Foto: Profimedia

Baš poput žena i muškarci imaju omiljeni model kupaćih gaćica. Iako i muški trendovi brzo prolaze i gotovo svake godine donose neke novitete, navike ostaju i muškarci ih se rešavaju puno teže nego žene. Međutim, odabir kupaćih gaća ponajviše zavisi od karaktera muškarca koji ih nosi. Proizvođači kupaćeg asortimana za muškarce analizirali su svoje potrošače i otkrili njihove glavne karakteristike.

Bokserice

Klasične bokserice, kako tvrde vlasnici najpoznatijih brendova kupaćeg asortimana za muškarce, opisuju muškarca koji je spreman za vezu i nije ga strah obveza koje ona nosi. Takav model kupaćeg vole pomalo konzervativni i tradicionalni muškarci.

Dug, surferski šorts

Surferski šorts postao je vrlo popularan, a može se nositi i u teretani. On opisuje tip muškarca koji je ležeran i voli ekstreman način zabave. Iako izgledaju pomalo šljampavo, vlasnici surferskog šortsa za kupanje zapravo su pravi frajeri, svesni svojih prednosti i jako dobro znaju kako se zavodi.

Adrijana Lima na Mikonosu: Zgodna Brazilka u mini crvenom bikiniju! (FOTO)

Foto: Shutterstok
Foto: Shutterstok

Bermude

Bermude do kolena najomiljeniji je model muškog autfita za kupanje. One opisuju muškarca koji voli da bude opušten, dobro se oseća u svojoj koži i ne zamara se sitnicama. Ipak, muškarci koji nose bermude u žarkim bojama ili sa izraženim printovima, vole da budu u centru pažnje.

Uske bokserice

Minijaturne uske bokserice nose tipovi koji imaju vrlo visoko mišljenje o sebi i svom telu, ali i oni koji su skloni preterivanju. S ovakvim komadom za plažu treba biti vrlo oprezan, jer tanka je granica između visokog samopouzdanja i narcisoidnosti. Isto tako, retko kojem muškarcu savršeno pristaju.

Slip gaćice

Slip gaćice obeležile su neka prošla vremena, ali za ovaj vrlo oskudan komad još uvek postoji mesto pod modnim nebom. Osim plivača i vaterpolista najčešće ih nose samouvereni, sigurni i poprilično optimistični muškarci, koji vole da ističu svoju muškost.

Kupaći kostimi koji sakrivaju višak kilograma: 3 savršena modela za punije dame! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs