Obratite pažnju

Momentalno mu recite zbogom: 5 znakova da je vaša veza bolesna!

Ne postoji mogućnost da imate razgovor u kome se vaše mišljenje sluša sa pažnjom, podržava i poštuje? Vreme je za raskid
Ljubav i zavođenje
21:26h Autor:
Momentalno mu recite zbogom: 5 znakova da je vaša veza bolesna!
Foto: Profimedia

Većina nas ne želi da prizna da se nalazi u nekvalitetnoj vezi, sve dok ne dođe dan raskida - dan kada maske padaju dole, prenosi Cosmopolitan.rs.

Baš zato što žene često ne vide realnu situaciju u vezi, niti mogu objektivno da sagledaju sve loše i dobre stvari, odlučili smo da izdvojimo najčešće tragove koji govore da je vaša veza nezdrava.Obratite pažnju na ovih 5 znakova koji govore da vi i vaš dragi imate potpuno nezdrav odnos!

1. Osećate kao da ne možete ništa da uradite kako treba

Vaš partner vas konstantno omalovažava i spušta zbog čega vi smatrate da niste dovoljno dobri. Kada pomislite da uradite nešto - blokirate, jer već u startu se plašite da nećete to dobro učiniti i da će vas neko osuditi zbog toga. Bolje je da to što pre priznate sebi jer vam se na ovaj način muškarac ruga, zbog čega se vi stidite i ne osećate se prijatno u svojoj koži. Omalovažavanje čini da se osećate nezadovoljno i crpi svu vašu unutrašnju snagu.

Umela je da živi i voli: 9 lekcija o ljubavi Elizabet Tejlor!

2. Sve se vrti oko njega - a nikada oko vas

Naravno da i vi imate osećanja, ali partner nije zainteresovan da ih čuje. Ne postoji mogućnost da imate razgovor u kome se vaše mišljenje sluša sa pažnjom, podržava i poštuje. U situacijama kada treba ozbiljno da pričate, on se bori sa vama dok ne dobije poslednju reč. Takvi partneri veoma retko, gotovo nikada, ne pitaju šta vi mislite i kako se osećate, već gledaju samo sebe. Egocentrični i sebični mušakrci nisu spremni na ljubav, požrtvovanje i prilagođavanje.

3. Ne uživate u lepim trenucima sa partnerom

Svaki dan za vas predstavlja još jedan izazov. Čini se kao da vaš partner uvek postavlja pitanja - i to uvek pogrešna i glupa! Njegov pokušaj da kontroliše vaše ponašanje je zapravo kontrolisanje vaše sreće. Osim toga, ovaj tip muškaraca voli da se fokusira na negativnost kako bi vas zadržao pored sebe. Na taj način on od sebe pravi žrtvu, i očekuje da se sažalite na njega. Iskreno- on je nesrećan i jadan, i ako to sebi neće da prizna.

Nisu materijal za brak: Ovih 7 tipova muškaraca izbegavajte!

4. Kada je on pored vas, ne osećate se prijatno u svojoj koži

Ne osećaćete se prijatno da govorite sve što vam stoji u mislima i da se ponašate onako kako se osećate. U ovim trenucima pomislite da treba da stavite nečije drugo lice, samo kako bi vas on prihvatio. Ovo njegovo užasno ponašanje će vas mnogo promeniti. Posle nekog vremena shvatićete da više ne prepoznajete sebe, kao ni vaši najbliži prijatelji i porodica.

5. Osećate kao da ne smete da se menjate

Ne osećate nikakve promene u svom životu i čini vam se da ste ogrezli u monotoniji, negativnosti i nezadovoljstu. Zapravo, ovde je problem što kada god želite da unapredite nešto u svom životu, vaš dečko vas ismejava. Sa njegove strane ne postoji ohrabrenje ili podrška, već nasuprot, samo kritika. On insistira na tome da se vi ne možete promeniti, niti napredovati u životu.

Žene, ovako ga nećete zavesti: Greške posle kojih nema nazad!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs