Pročitajte zašto

Nisu materijal za brak: Ovih 7 tipova muškaraca izbegavajte!

Možda zvuči grubo, ali neki muškarci su dobar materijal za brak, a neki nisu
Ljubav i zavođenje
09:46h Autor:
Nisu materijal za brak: Ovih 7 tipova muškaraca izbegavajte!
Foto: Shutterstock

Možda zvuči grubo, ali neki muškarci su dobar "materijal" za brak, a neki nisu. U bračnoj zajednici traži se vernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe na drugo mesto.

Neki muškarci te kvalitete jednostavno nemaju, a evo kojih 7 tipova muškaraca nisu poželjni:

Najgori sastanci svih vremena: Nagovarao me da spavam sa njegovim cimerom!

1.Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije izvinio

To što on vas vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekad pre povredio. Iako svako može da pogreši, biti sposoban priznati grešku, i biti sa nekim ko može napraviti to isto, vrlo je važno za srećan brak.

2.Neveran muškarac

Zabluda je da će se muškarac, koji je u vezi bio neveran, u braku odjednom preobratiti i biti veran. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći verovati u potpunosti. A kakav je to onda brak?

3.Egoističan muškarac

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mesto. Muškarci koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvek) najvažniji nisu sposobni da vaše potrebe nekad stave na prvo mesto zbog čega ne čine dobre bračne suputnike.

Definitivna odluka: Kada treba oprostiti partneru, a kada zauvek otići?

4.Prevarant

Muškarac koji zezne nekog kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete verovati. Pa i ako to nikada ne bi napravio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli nadrljati zbog njegovih dela.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

5.Radoholičar

Biti ambiciozan je pohvalno, ali raditi 60 sati nedeljno svake nedelje? Možda kada je na početku karijere i to mu je jedina mogućnost za napredak. Voli li svoj posao više od vremena koje provodi sa vama neće vas učiniti najsrećnijom suprugom. Šta je lepo u tome biti sa nekim koga nikada nema?

6.Lenj

Suprotna krajnost radoholičaru je lenj muškarac. Iako je trenutno nezaposlen vašoj vezi može doprineti ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na kauču, gleda TV i ništa mu se ne da?

Ako ga voliš, ne radi ovo: 3 sigurna načina da uništiš i najbolju vezu!

7.Muškarac koji ne zna da se nosi sa problemima

U venčanim zavetima deo "u dobru i u zlu" ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada vam najviše treba. Ne treba vam suprug na kojeg nećete moći da računate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs