Ne zanosite se

Mnogo emocija, malo prave bliskosti: Da li je vaša veza fantomska?

Kada se probudite, pred spavanje, dok ste na poslu ili u školi - on je uvek u vašim mislima? Dobro razmislite
Ljubav i zavođenje
22:10h
Mnogo emocija, malo prave bliskosti: Da li je vaša veza fantomska?
Foto: Shutterstok

Svideo vam se momentalno, njegov izgled, stav, razmišljanje... Ma sve!

On je onaj pravi i morate da budete zajedno, ali nažalost ne možete. Osećate se kao da ste u vezi sami sa sobom.

Možda je samo u pitanju fantomska veza.

Ovi znakovi će vam pomoći da shvatite da ta veza u stvari nije veza i da ste u velikoj zabludi sa svojim emocijama:

Društvene mrežeNa svim mogućim društvenim mrežama ga imate i pratite ga. Ne može da prođe nijedna nova fotografija, a da je vi ne pogledate, lajkujete ili komentarišete (a da ne pominjemo stare, koje ste sve uveliko izlajkovali). Ako vam ne uzvraća na isti način, znajte da preterujete i da ste počeli da ga malo i uhodite.

JavljanjeBilo da mu šaljete poruke na mobilni ili na Facebook - u, uvek ste vi prvi koji se javljate. Nekad vam odgovori, ali vas uglavnom ignoriše. Ovo je jasna poruka da ne treba više da mu se javljate i da pokušavate da stupite u kontakt sa njim.

Vreme je da odeš bez osvrtanja: Ova tri znaka kažu da te više ne voli!

Stalno razmišljate o njemuI to svakodnevno. Kada se probudite, pred spavanje, dok ste na poslu ili u školi - on je uvek u vašim mislima. Razmišljate tome šta bi vam rekao za neke vaše postupke, a često ga i sanjate.

Pričate o njemu stalno svojim drugaricamaVaš odlazak na kafu se pretvara u razgovor o planu za budućnost sa osobom sa kojim niste ni u kakvom odnosu, osim preko društvenih mreža.

U vašoj glavi je sve isplaniranoOd prvog putovanja na letovanje do upoznavanja sa njegovim roditeljima. A da li razmišljate o tome da li je on uopšte zaljubljen u vas?

Previše emocijaU sebi imate i previše emocija koje vas previše zbunjuju. Umesto da tražite nekog novog, vi ste zaljubljene u nekog ko vas ni maltene ne zna. S vremena na vreme ga zamrzite zbog neke slike ili statusa, ali ga nakon sat vremena mnogo volite. To nije dobro za vašu psihu.

Muškarci prave razliku: Ovo odvaja vođenje ljubavi od običnog seksa!

Čitate razgovore iznova i iznovaNe želite da prihvatite da on nije zaljubljen u vas, već analizirate svaku njegovu poruku koju ste razmenili do sad i tražite “tragove”. Shvatite da bi vam on rekao da mu se sviđate još odavno, da je to stvarno tako.

Znate ga savršeno, iako niste toliko bliskiZnate šta voli, imena svih njegovih prijatelja i bivših, roditelja... Znate koje ljubimce ima i koju im hranu daje, kao i šta voli da obuče kada ide na žurku. Tačno znate koji mu je omiljeni parfem i možete da mu osetite miris na samo razmišljanje o njemu.

Dosadio vam jeI posle toliko praćenja i upoznavanja sa njim, svatili ste da i nije baš nešto jer ste se umorili od toliko uzaludnog truda. Sve mane su sad vidljive i više nije savršen... Kako ste mogli samo tako da pogrešite?

Napravite oltar za ljubav koji donosi sreću: Tajna je u pismu i jednoj sveći!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs