Provereni ritual

Napravite oltar za ljubav koji donosi sreću: Tajna je u pismu i jednoj sveći!

Ukoliko ste usamljeni, a želite da prizovete ljubav u svoj život, evo šta treba da uradite
Ljubav i zavođenje
14:18h Autor:
Napravite oltar za ljubav koji donosi sreću: Tajna je u pismu i jednoj sveći!
Foto: Shutterstock

Kada poradite na energiji vašeg doma i sredite ili preuredite spavaću sobu – aktivirajte tačku ljubavi u vašem domu, i životu.

Privlače bolest, nesreću i neuspeh: Ovo su najgora mesta za krevet!

1. Oltar za ljubav

Oltar predstavlja centralnu tačku između Neba i Zemlje. To je mesto na koje, svojim rukama, postavljate određene stvari i time aktivirate njihovu energiju. Oltar za ljubav možete da postavite u središtu doma, ili u spavaćoj sobi. Namera je vrlo bitna, pa, tek nakon iste, ukrasi koje postavljate.

2. Postavka oltara

Izaberite deo komode, ili stočić, na kojem će se nalaziti oltar. Na komodu postavite mali stolnjak u crvenoj ili ružičastoj boji. Na stolnjak stavite malu sveću.

Korisni predlozi: najbolje je da koristite crvenu, ružičastu, narandžastu, boju kajsije ili belu – da bude nova, pa je palite radije šibicama.

Energija vatre je obavezna, jer plamen svojim dimom nosi vaše želje do neba, kako bi se iste što pre ostvarile. Pored sveće stavite i malo cveća (yang energija).

Želite bogatstvo i sreću u 2016? Evo gde ne smete da stavljate ukrase!

Korisni predlozi: mora da bude sveže. Najbolje je crveno i ružičasto. Dobri su božur, grane rascvale trešnje, breskve, višnje, lotos, orhideja, ruža, hortenzija, pelargonija.

Napišite pismo želja u vezi sa ljubavlju, i to postavite ispod sveće. Kada sveću upalite, zamislite kako se želja dimom penje do neba i vrlo brzo ostvaruje.

Da sreća uvek vlada vašim domom: 5 stvari koje ne smete da držite u kući!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs