Indijska magija

Ljubavna vradžbina da se vrati voljena osoba: Ponavljajte ovu bajalicu 49 puta!

Pronašli smo neke stare zapise o nekim ritualima koji služe u svrhu ljubavnih vradžbina
Ljubav i zavođenje
21:10h Autor:
Ljubavna vradžbina da se vrati voljena osoba: Ponavljajte ovu bajalicu 49 puta!
Foto: Shutterstock

U istraživanjima prastarih magijskih veštica postoje ljubavne čini, koje po verovanju, utiču da se određene osobe emotivno spoje, ali i razdvoje. Pronašli smo neke stare zapise o nekim ritualima koji služe u svrhu ljubavnih vradžbina.

U Indiji se koristi bajalica, koja se izvodi uveče i ponavlja barem 49 puta:

Dame otkrile: 7 razloga zašto se zaljubljuju u starije muškarce!

“Naredio sam Nebu, Zemlji i svemu da miruju. Prizivam duha koji ima moć da sve stvari umire. Svim sredstvima preko Agnija, nateraj je da mi se vrati! Ove se moćne čini ne mogu poništiti. Na sto, i hiljadu načina Ti ćes mi se vratiti''.

Ako se upustite u osvajanje srca neke osobe, prikupite malo zemlje na kojoj se nalaze otisci njenih nogu, a zatim tu zemlju pospite u blizini nekog velikog drveta, uz to morate izgovarati sledeće reči:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

''Ti prašino, i ti drvo, osvojite njegovo srce i donesite ga meni. Neka poludi od ljubavi i strasti prema meni, sve dok ne poželi da se sjedini".

Magija vam može pomoći ako želite da vratite određenu osobu na sledeći način. Iglom ubodite svoj prst, zatim pomoću te krvi ispišite na maramici vaša imena i iscrtajte krug oko imena. Maramicu postavite pored neke biljke u svojoj spavaćoj sobi. Po verovanjima, neće imati mira dok vas ponovo ne vidi.

Ovako radi ciganska magija: Rituali za privlačenje ljubavi!

Opet, ako biste vratili voljenu osobu, postoji još jedan način: Ritual se obavlja u vreme punog meseca. Za ritual je potrebna crvena sveća na kojoj se ureže ime osobe koju želimo da vratimo. Zatim se ubada po jedna igla u svako slovo imena. Ako se osoba u skorije vreme javi, smatrajte ritual uspešnim.

Evo i trika da proverite partnerovu vernost: Dok držite sveću uspravno, zapalite je. Ako u roku od dva minuta ne kapne vosak na pod, verna vam je. U suprotnom ili nije, ili već razmišlja o preljubi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs