Saznajte

Dame otkrile: 7 razloga zašto se zaljubljuju u starije muškarce!

Veliki broj žena u vezi traži stabilnost koja se povezuje sa starijim i iskusnijim muškarcima
Ljubav i zavođenje
22:56h Autor:
Dame otkrile: 7 razloga zašto se zaljubljuju u starije muškarce!
Foto: Profimedia

Veliki broj žena u vezi traži stabilnost koja se povezuje sa starijim i iskusnijim muškarcima. Ipak, otkrijte i druge njihove kvalitete zbog kojih dame često biraju upravo njih:

1. Stariji muškarac je samopouzdan individualac koji je prerastao upoređivanje sa drugim muškarcima. On ne meri svoj uspeh i sreću u odnosu na druge ljude iz okoline. Iz istog razloga nije posesivan prema partnerki.

2. Neće vas hraniti lažnim obećanjima ako mu nešto ne odgovara. On zna šta želi u životu, na svim poljima, i kako to da dobije.

Afrički horoskop proriče: Ko će umreti u siromaštvu, a ko će biti vođa!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Zna da organizuje slobodno vreme prema sopstvenim željama, jer ima već uhodane hobije i dobre prijatelje. Upravo zato na njega se možete osloniti da će isplanirati izlazak do poslednjeg detalja.

4. Stariji muškarci ne igraju igrice. Ako mu se sviđate, on neće oklevati da vam to i kaže, nazove vas kada je obećao i vidi se sa vama kada ste se dogovorili.

5. On nije opsednut površnim standardima lepote. Neće mu smetati što niste stigle da se izdepilirate, ili da odete na frizuru. Uz njega se možete opustiti.

Horoskop za udavače: Koja žena će se najbolje udati!

6. Stariji muškarci ne paniče kad spemenete decu. Zahvaljujući nećacima i drugoj rodbini prijatno se osećaju u njihovom društvu, znaju sa njima da razgovaraju i pobrinu se za eventualne probleme.

7. Godine za sobom nose iskustvo. Starijem muškarcu ne morate crtati mape u krevetu, on zna da pronađe sve vaše slabe tačke koje će vas dovesti do eksplozije užitaka.

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs